Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért tettetik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért tettetik, hogy barátként melletted vannak, amikor csak azért vannak ott, hogy hátha kapcsolat lesz?

Figyelt kérdés
Miért csinálják ezt egyesek, és miért nem lehet elmondani az igazat? Amikor meg egyértelműen megmondod, hogy nem szeretnél úgy semmit sem, akkor meg lelépnek..ennyit a nagy barátságról
2024. febr. 29. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Én nem úgy teszek mintha nem akarnék kapcsolatot hanem nem akarok kapcsolatot.

Én a szexért "teszek úgy" mintha barátkoznék a csajjal, azért idézőjel mert azért nyilván olyanokkal csinálom ezt, akikkel szex nélkül is jól érzem magam.

Illetve azért mert a nők(bizonyára a férfiak is sokszor ilyenek) nem mindig azt mondják amire gondolnak.

Tudod hányszor volt olyan hogy a csaj komoly kapcsolatot keres, és jaj ezeket a laza kapcsolatokat már nem akarja.

És én nem is kamuzok, elmondom, hogy azért jól érezhetnénk magunkat együtt, még ha nem is én leszek a gyermekei apja. Aztán azt mondja, ezt nem szeretné, de azért küldi a képeket(nem nude csak kicsit pózolós) meg a szex téma előkerül mindig, aztán amikor barátilag találkozunk akkor meg ott a csókolj meg nézés.

De a kedvencem az amikor az exemmel 1 hónapja szakîtottunk, ő mennyire nem akar már látni engem, mennyire túl van rajtam stb, aztán konkrétan 10 perccel a monológ után olyan durván leszopott mint 4 éves kapcsolatunk alatt sose.

Szóval azért megéri ez a barátkozósdi néha, vagyis mindig megéri mert jól érzem magam akkor is ha csak pl megnézünk egy olyan filmet amit szeretünk mindketten.

Hogy van e olyan hogy a csaj tényleg nem akarja a szexet? Persze hogy, sokszor. Van e olyan hogy dumálunk talizunk és bár jól érzem magam de bennem van a feszítő de megdugnálak érzés, azért ez valamivel ritkább, de igen ilyen is van. De mivel nem hazudok nekik sem, ezért csak a magam érzéseivel kell megbírkóznom és nekem összességében azért megéri így.

2024. febr. 29. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:
31%
11,király életed van
2024. febr. 29. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindjart kapcsolat, LOL.
2024. febr. 29. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!