Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért tettetik, hogy barátként melletted vannak, amikor csak azért vannak ott, hogy hátha kapcsolat lesz?
Én nem úgy teszek mintha nem akarnék kapcsolatot hanem nem akarok kapcsolatot.
Én a szexért "teszek úgy" mintha barátkoznék a csajjal, azért idézőjel mert azért nyilván olyanokkal csinálom ezt, akikkel szex nélkül is jól érzem magam.
Illetve azért mert a nők(bizonyára a férfiak is sokszor ilyenek) nem mindig azt mondják amire gondolnak.
Tudod hányszor volt olyan hogy a csaj komoly kapcsolatot keres, és jaj ezeket a laza kapcsolatokat már nem akarja.
És én nem is kamuzok, elmondom, hogy azért jól érezhetnénk magunkat együtt, még ha nem is én leszek a gyermekei apja. Aztán azt mondja, ezt nem szeretné, de azért küldi a képeket(nem nude csak kicsit pózolós) meg a szex téma előkerül mindig, aztán amikor barátilag találkozunk akkor meg ott a csókolj meg nézés.
De a kedvencem az amikor az exemmel 1 hónapja szakîtottunk, ő mennyire nem akar már látni engem, mennyire túl van rajtam stb, aztán konkrétan 10 perccel a monológ után olyan durván leszopott mint 4 éves kapcsolatunk alatt sose.
Szóval azért megéri ez a barátkozósdi néha, vagyis mindig megéri mert jól érzem magam akkor is ha csak pl megnézünk egy olyan filmet amit szeretünk mindketten.
Hogy van e olyan hogy a csaj tényleg nem akarja a szexet? Persze hogy, sokszor. Van e olyan hogy dumálunk talizunk és bár jól érzem magam de bennem van a feszítő de megdugnálak érzés, azért ez valamivel ritkább, de igen ilyen is van. De mivel nem hazudok nekik sem, ezért csak a magam érzéseivel kell megbírkóznom és nekem összességében azért megéri így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!