Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "gáz" lenne lány barátként azt mondani a fiú barárodnak, hogy szakítson a barátnőjével?
Hagyd a fenébe.
Nem véletlen, hogy ő se mutat be téged, és titeket ennyire zavar, ha a barátnője hallja, hogy mit beszéltek.
Hagyd a fenébe. Ilyenbe sose szólj bele. Ez nagyon gáz minden hozzátartozótól, de ellenkező nemű baráttól pláne.
Inkább gondolj rá úgy, hogy van e kapcsolata, akár van alapja, akár nincs, akarsz közöttük gondokat generálni?
Nekem volt pár olyen fiú barátom, akikkel nagyon jóban voltunk, de mindig hátrébb léptem kettőt ha barátnőjük lett. Ha meg annyira zavartam a lányokat, megszüntettük a kapcsolatot.
Én úgy gondolom, a párkapcsolatra építheti az életét, nem az a fontos, hogy én mindenáron kontaktoljak vele. Hanem hogy ők jól meglegyenek. Nekünk ettől nem lesz rosszabb a kapcsolatunk, ha évek múlva összefutunk is pont olyan jót fogunk tudni beszélgetni, és örülni a másik sikereinek.
Valahogy ez nem igazán volt kölcsönös az én párjaim lánybarátainál.
Ő előbb a barátja volt, ő jobban ismeri, ne legyek önző stb. Arra se vették a fáradtságot, hogy egy picit visszább vegyenek. Tisztelet a kivételnek, mert volt ilyen.
Akkor álltam a sarkamra, amikor rájöttem, fordított helyzetben, ha a páromat feszélyezné egy fiúbarátommal a kapcsolatom, akkor kicsit leépíteném. Illetve ugye belegondoltam abba, hogy amikor azt éreztem, egy fiúbarátom barátnője nehezen fogad el, kicsit feltételem, hogy ne okozzak gondot.
Te legalább feltetted ezt a kérdést, ez becsülendő.
Hát engem is idegesítenél ne is haragudj, de a vőlegényemet biztosan nem engedném egy nővel haverkodni! Én sem bájcsevegek férfiakkal, teljesen alap dolognak kéne lenni.
Mellesleg te túlságosan féltékenynek tűnsz, nem bírod elviselni, hogy már nem te vagy a középpontban, hanem a barátnő.
Teljesen jogos a lány részéről, hogy nem tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!