Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elárulta, hogy hétvégére elutazik a barátnője, azzal azt akarta mondani, hogy menjek át?
Imádom az ilyen önbizalomtól duzzadó embereket :D
Még véletlenül sem lehet, hogy csak úgy, mindenféle hátsó szándék nélkül megemlítette, igaz?
A kérdés inkább az hogy ez téged miben befolyásol?
Részemről nem tennék meg ilyet másik nővel, akármennyire tetszik a pasi, és akármennyire hajt rám.
Valamikor a húszas éveim elején, egy buliban sokat beszélgettem és dmároltam egy sráccal. Benne lettem volna egy egyéjszakásban. Olyat nyögött be, hogy mehetünk hozzá, mert a barátnője dolgozik.. Pf. Ott is hagytam. Azért, mert én nem csinálok ilyet más nővel. Az másodlagos szempont egy ilyen pasinál, hogy emberileg egy szemétkupac, szánomra.
A pasi úgyis meg fogja csalni ha megakarja. Az én döntésem hogy nem veszek részt ilyenben.
Én ilyen vagyok. Te milyen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!