Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért tettetik, hogy barátként melletted vannak, amikor csak azért vannak ott, hogy hátha kapcsolat lesz?
Azért, mert a mai világban a nők elképesztően válogatós tulajdonságának köszönhetően annyira nehéz barátnőt találni, hogy minden egyes fűszálba kapaszkodni kell, amiből esetleg kialakulhat párkapcsolat.
Érző lények vagyunk, szeretetre és szerelemre vágyunk, nem akarunk lelkileg és mentálisan leépülni attól, hogy rohadt sokat kell várni, amíg az embert hosszú idő után újra kiválasztja egy nő párkapcsolatra.
Taktikázni kell, nyomulni és minden fűszálba kapaszkodni.
Nyilván azért csinálják mert azt hiszik, hogy így majd sikerül puncihoz jutniuk.
Sokszor amúgy tök egyértelmű, hogy valaki csak azért akar barátkozni és arról nem is beszélve, hogy az ilyenek általában a sikertelen de magukat nagyon rendes srácnak tartó férfiak akik az első adandó alkalommal megmutatják, hogy milyen emberek is valójában ha éri őket egy nemleges válasz vagy szertefoszlik a remény a puncihoz.
3, de ha ennyire magányos vagy, a barátság miért nem érték? Itt nem a társoságoddal van a baj, hanem hogy CSAK párkapcsolatot akarsz csajoktól, mást nem.
Szerintem becsapással indítani nem egy jó húzás.
Van különbség aközött, hogy tényelg barátok vagytok, és ez alatt valami kialakult benned, és megint más az, ha eleve csak a punci kell, az embert letojod
Velem úgy is eljátszotta valaki, hogy volt barátnője, akivel én is jóba voltam.
Azt, hogy ez "sikeresnek" számít-e, nem tudom.
Az, hogy ez gerinctelen az biztos.
Férfi vagyok, és nem csinálom ezt, értek a nemleges válaszból és képes is vagyok barátságra nőkkel.
A titok talán az, hogy soha nem volt gondom azzal, hogy nők lefeküdjenek velem, sem azzal, hogy kapcsolatot alakítsak ki, sőt, még magas igényeim is voltak mindig is, hogy milyen nővel is szeretném ezt tenni, kinek nyílok meg, kivel kötöm össze az életem.
A szingliségtől se fostam soha.
Az egyetlen, ami nekem kihívást jelent, hogy a már kialakult kapcsolatban a rigolyáimmal, sérüléseimmel, traumáimmal együtt legyen képes szeretni a másik ember, és ne szerezzek újabb sérülést - ez sajnos a múltbéli kapcsolataimban sikerült, de ezért nem a női nemet hibáztatom, és abban is biztos vagyok, hogy én magam is okoztam sérülést.
Az igazi barátság, összhang pedig érték (természetesen minden téren kölcsönösséggel), akármilyen nemű is a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!