Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátként tekint rám (22F) de osszefogunk koltözni mit tegyek ha en szeretem ő (27L) nem?
Itt vagyok magam sok magambazàrt èrzèssel egyedül es nemertem miert nekem kell megszenvednem az egèszet.
Van egy làny akit màr lassan 2 ève ismerek es erzek is irànta nemkeves èrzelmet.
Ismerkedèsünk elelyèn sokat együtt voltunk de ő megis a haveromba volt szerelemes es együtt voltak.
Kb 3 honapig talalkozgattunk amit elveztünk es sok közösre talatunk egymàsban. Utana elkellett mennie kulfoldre dolgoznia. En a baratjaval utana mentem hogy segitsek nekik osszekerulni es egyutt elni de meg igyis tavol voltak. De ez kb 3 honapig tartott es feladta a haver. Hzament en meg itt maradtam kint magam es ugyanugy szerettem annak ellenere hogy ő nem. Tartottuk a kapcsolatot tovabra is de megviselt volt es enis.Sokszor fura erzesekbe keveredtem a gondolatok miatt.
De utana egy kis időre megromlott a kapcsolatunk mert osszejott megint egy csavoval ami nemtartott sokaig kb.3 honapnal. Ebbe az időben elegge eltàvolodott tőlem. Es amikor szetment evvel a csavoval utana megint osszejott egy masikkal. De vele se tartott pàr hònapnàl. Nemtudtam rola ezeket csak kesobb mesèlte el nekem mikor mar megnyugodott.
1 èv utàn talàlkoztunk ùjra de nemsokat voltunk együtt pàr napnàl es nembonyolòdtunk semmi kulonos dolgokba csak en ereztem ujra hogy nemerez semmit irantam csak èn. Utana visszakellett jönnöm.
Es nemolyan règ 2 honapja feljott avval hogy szeretne oda jonni dolgozni ahol en lakom es egyutt lakni mint baràt.
Segitettunk egymasnak elinteztuk a lakàst es nemsokàra befogunk költözni.
ES OSZINTEN EZ VOLT AZ ALMOM AMIOTA MEGISMERTEM ES EZERT IS ALAKÌTOTTAM AZ ÈLETEMET ÙGY ITT KINT HOGY ELJOJJONNEZ A PILLANAT.
Es most nemtudom milessz feljek ha osszejon valakivel?
Miert alakultak igy a dolgok miert kuldte a sors mellem lehet hogy megroszabb legyen?
Szerintetek ha együtt leszünk kialakulhat szerelem?
Mit csinaljak ha együtt leszünk?
Mien hibakra figyeljek oda?
Magam vagyok es szetlő a testem.
Szerintem is mond le. Gondolom hirtelen nincs akiben bízhatna (mint barát te mindig ott álltál mellette), ő kétlem hogy többet fog valaha is beléd látni.
Kell neki egy hely, ahol nyugodt lehet egy időre.
És tudja, hogy te nem kezdenél ki vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!