Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek “elvárható” hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek “elvárható” hogy összeházasodjunk ha gyermekünk lesz?

Figyelt kérdés

Becsúszott a baba, a párom mindenképpen szerette volna hogy megtartsuk és persze én is. Említette hogy pont azon a héten gondolkozott eljegyzésen mikor pozitívat teszteltem, ennek ellenére közel félidős terhes vagyok és úgy vettem észre nem akar összeházasodni, legalábbis nem most.. A gyerekvállalás előtt pedig közös barátoknál nem is értette ő sem hogy miért nem házasodtak össze mikor kiderült hogy jön a pici.

Csak szerintem lenne “elvárható” vagy alap dolog ilyen esetben összeházasodni? Tudom hogy csak egy papír stb. Épp ezért is gondolom azt hogy a gyerek sokkal nagyobb dolog és jobb lenne neki ha mindenhogyan egy családba születne.

2024. febr. 29. 11:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

"Említette hogy pont azon a héten gondolkozott eljegyzésen mikor pozitívat teszteltem"

Azért mondta, hogy megtartsd a gyereket.

2024. febr. 29. 12:23
 12/23 anonim ***** válasza:
28%

Eljegyzés hetén csúszott be a pici. Őszintén terhesen olyan rosszul voltam végig hogy örültem ha éppen nem hányok nem gondolkoztam ezen. Azután meg arra gondoltam hogy szeretném kucsit összekapni magam előtte.

Jelenleg 2 éves a fiúnk de még nem volt házasság. Nem olyan fontos. Most inkább az az első hogy félretegyünk nem az hogy milliókat költsünk esküvőre.

2024. febr. 29. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
86%

Említette hogy pont azon a héten gondolkozott eljegyzésen mikor pozitívat teszteltem,

Mivel sem eljegyzés, sem esküvő nem volt, ez egész egyszerűen nem volt igaz. Így befolyásolt téged, hogy megtartsatok a picit. Innentől fogva neked nem túl sok választásod van. Elfogadod, hogy maradsz élettárs (hű de utálom ezt a szót).

2024. febr. 29. 15:03
 14/23 anonim ***** válasza:
64%
Aki a gyereke anyját ennyire nem tiszteli, annak nem való a gyerek sem. Ez az éppen eljegyzésen gondolkodott, ócska duma.
2024. febr. 29. 16:01
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan emiatt van ellenerzesem az ilyen helyzetekkel kapcsolatban. Bar szerintem jobb gyerek elott hazasodni, ugy a tiszta. Sokan terhesen mennek ferjhez, sokan csak a gyerek utan.

Egy ismerosom ugyanakkor hazasodott mint en, csak o terhesen. Talalkoztunk a boltban, beszeltunk par szot, majd megkerdezte, hogy “ti is babat vartol vagy ti csak ugy osszehazasodtatok?” Pardon?? Csak ugy? Miert, onmagamban nem vagyok eleg jo ahhoz, hogy elvegyenek, csak gyerekkel a hasamban?

Nekem emiatt visszas az ilyen, sok no ragja a kormet, hogy na vajon csak a baba miatt vettek el? Mondjuk van akit gyerek utan se, itt is van az elmult sok evbol rengeteg kerdes, hogy x ev egyutteles es y szamu gyerek utan eljegyzes sem tortent, nemhogy eskuvo.

2024. febr. 29. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem elvárható, igen. Én legalábbis nőként nem szülnék gyereket a pasimnak, hanem maximum a férjemnek. És ha lenne esze és gerince a pasidnak, akkor felfogná, hogy nőként neked miért fontos ez a fajta biztonság, főleg terhesen, amikor a legkiszolgáltatottabb vagy.

Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, szerintem csak manipulálni akart ezzel a gyenge "pont akkor gondoltam rá" szöveggel.

2024. febr. 29. 18:11
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Milyen fajta biztonságot nyújt egy papír? Nem értem mi sem házasodtunk de nem is skarok.
2024. febr. 29. 18:39
 18/23 anonim ***** válasza:
76%
#17 Majd megtudod, csak lehet, hogy akkor már késő lesz.
2024. febr. 29. 18:48
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

Van gyerekem. És nem nem tudom. Az ember nyílván csak akkor szül gyereket ha szakítanak is eltudja egyedül tartani.

Értem én hogy vállással minden feleződik de könyörgöm legyen már egy stabil alap ne azon kelljen puncsolni terhesen hogy házasság hogy később legyen vagyon...

2024. febr. 29. 19:01
 20/23 anonim ***** válasza:
87%
17-es, az a "papír" nagyon nagy biztonságot nyújthat, főleg amikor az ember terhes és kiszolgáltatott, netán veszélyeztetett terhes, nem tud dolgozni, vagy maradandó egészségkárosodást szenved szülés közben, netán beteg gyereke születik és nem tud visszamenni dolgozni, vagy nem tud akármilyen munkát elvállalni. A gyerekvállalást egyébként is a nőkön szoktál leverni, nem a férfi karrierje sínyli meg általában. Szóval igen, ez a darab papír jogilag véd és gazdasági közösség vagytok miatta. Tehát semelyik férfi nem mondhatja, hogy "nem adok pénzt, oldd meg". Komolyan, felnőtt létedre ennyit nem tudsz végiggondolni, csak idejössz darab papírozni.
2024. febr. 29. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!