Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek magyarázkodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magyarázkodjak egy pasinak aki félreértett?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, irogattunk...kedves, nem tudom rólam milyen képet alkotott, magáról kb semmit nem mondott engem kérdezett h mizu, hogy vagyok, amit írtam utána szivecskézte...kérdeztem de utána meg harapófogóval kellett mindent kihúzni belőle. Fura a pasi nincs barátnője 6 éve...de engem sem akar megismerni. Amugy meg mikor felhoztam h látni szeretném a lakására hívott. Irtam h előtte máshol talizzunk ezt is beszivecskézte és ennyi...érdekes fazon. Csendes kedves..doldos sportol..amugy meg haverozik...nem tudom hány egyéjszakása volt, vagy csak engem akart ágyba hívni vagy csak poénból irta. Amugy már meg se nézte amit utána írtam neki, nincs fent sose neten...olyan fura pasi, pedig ránézésre kiköpött átlagos mai fiatal.

Megmagyarázzam neki hogy komolyan bejön nekem és nem rbanc vagyok...? Mert attól félek most ezt hiszi rólam...

2024. febr. 26. 18:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Mindent beszívecskézett - persze, a legegyszerűbb automatikusan nyomni a szívet, írni se kell, a csajok meg bekajálják. Amint a mellékelt ábra mutatja...

Én akkor szívecskézek, ha untat a másik és baromira nincs kedvem vele beszélgetni, csak jelezni, hogy olvastam és nyugodtan higgye csak azt, hogy tetszett, amit írtam. Ha érdekelne, akkor kérdezgetném, reagálnék arra, amit írt. Kerek, egész mondatokban, nem szívecskékkel.

2024. febr. 26. 19:23
 32/41 anonim ***** válasza:
78%
Ha ezen múlik megduglak én, eskü kedves leszek. Virágot is viszek.
2024. febr. 26. 19:35
 33/41 anonim ***** válasza:
73%
Felejtsd el a 32-est! Én még szivecskéket is tolok utána
2024. febr. 26. 19:35
 34/41 anonim ***** válasza:
0%
na,32,33 két bacni akaró looser vetélytárs
2024. febr. 26. 19:37
 35/41 anonim ***** válasza:
80%
fuh 34-es, rólad az a meme jut eszembe, ahol van egy bamba arcú rajzolt pálcika figura és felette elmegy a poén.
2024. febr. 26. 19:39
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem ő értett félre. Te értetted félre őt. Nem akar semmit, esetleg megdugni, ha már felkínálkoztál, de ennél több energiát nem akar belefektetni a dologba.
2024. febr. 26. 20:03
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Uh, nőként szekunder szegyenerzetem van miattad.

1. A válasz helyett szivecskezes rohadtul tiszteletlen és azt jelenti hogy annyira sem erdekled hogy írjon valamit.

2. A lakásra hívás egyértelmű.

3. Visszautasitottad a szex ajánlatát, ezután nem írt. Mi nem egyértelmű?

4. Mit akarsz megmagyarazni? Nem néz rbncnak, miért is nézne? Hisz nem mentél az ágyába. Egyszerűen csak nem akar mást tőled.

5. Pont azzal alazod meg magad ha továbbra is írsz neki és ezen porogsz. Nem bena a csajozasban hanem egyértelműen csak ilyen szándékai vannak ami nem ért célba egyből és nincs kedve több energiát belefecölni.

2024. febr. 26. 20:39
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az a lényeges kérdés, hogy ő rbancnak gondol-e, hanem az, hogy te mégis mit akarsz egy olyan férfitől, aki a kisujját nem mozdítja meg érted, max. addig érdekelnéd, ha házhoz mennél szexért.
2024. febr. 26. 20:51
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
Nem magyarázkodni kell itt, hanem elfelejteni ezt a büdös bunkót a pi...ba!!!...😏
2024. febr. 26. 21:18
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy most komolyan, sütit nem akarsz neki sütni, hogy tálcán elvidd magad mellé?!...
2024. febr. 26. 21:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!