Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek magyarázkodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magyarázkodjak egy pasinak aki félreértett?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, irogattunk...kedves, nem tudom rólam milyen képet alkotott, magáról kb semmit nem mondott engem kérdezett h mizu, hogy vagyok, amit írtam utána szivecskézte...kérdeztem de utána meg harapófogóval kellett mindent kihúzni belőle. Fura a pasi nincs barátnője 6 éve...de engem sem akar megismerni. Amugy meg mikor felhoztam h látni szeretném a lakására hívott. Irtam h előtte máshol talizzunk ezt is beszivecskézte és ennyi...érdekes fazon. Csendes kedves..doldos sportol..amugy meg haverozik...nem tudom hány egyéjszakása volt, vagy csak engem akart ágyba hívni vagy csak poénból irta. Amugy már meg se nézte amit utána írtam neki, nincs fent sose neten...olyan fura pasi, pedig ránézésre kiköpött átlagos mai fiatal.

Megmagyarázzam neki hogy komolyan bejön nekem és nem rbanc vagyok...? Mert attól félek most ezt hiszi rólam...

2024. febr. 26. 18:35
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem kíváncsi a személyedre, nem érdekli, hogy rib*nc vagy-e, mindegy neki, ő csak ágyba vinne aztán kirúgna belőle. Te komolyan magyarázkodni akarsz neki, ilyesmi eszedbe jutott?
2024. febr. 26. 18:38
 2/41 anonim ***** válasza:
88%
Faszt érdekel, mit gondol.
 3/41 anonim ***** válasza:
92%
Mit akarsz magyarázni? Le lettél koptatva, mert nem futottál az ágyába. Ennyi a történet. Komolyabbat nem akar.
 4/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne magyarázkodj, semmi értelme nem lenne. Valószínűleg ő is látja már, hogy te komolyat szeretnél, pont azért tűnt el. Azért a lakására hívott, mert ő csak szexelne.
2024. febr. 26. 18:39
 5/41 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni h ő ilyen...6 éve volt barátnője egyszer az életébe 3 évig voltak együtt.. nem hiszem el h nem akar barátnőt. Nem koptatott le, kedves volt utána is...csak aztán már nem irt. Azt venném lekoptatásnak ha visszaírná h nem kellek. Minek hív ágyba ha nem tart k.nak...akkor most annak tart te jó ég...
2024. febr. 26. 18:40
 6/41 anonim ***** válasza:
88%

Randizni se hívott el, neked kellett szóba hozni. Nem is akar veled randizni, szexelni akar, de úgy, hogy te mész hozzá, hogy véletlenül se kelljen megmozdulnia. Valószínűleg csak megszopatna, vagy elmenne két perc alatt aztán zavarna haza.

Nyugodtan magyarázd el neki, hogy nem vagy ribizli csak annyira tetszik neked akkor is, hogy egy lusta köcsög, hogy nem bánod, hogy az ha jólesik. Hajrá!

2024. febr. 26. 18:42
 7/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem tart kurvának, mindenkit megbaszna. Ez nem rólad szól, hanem a farkáról.
2024. febr. 26. 18:42
 8/41 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges magyaráznod, mivel érti hogy mi a helyzet. Felhívott magához, te meg nem ugrottál erre, ő ezt felfogta, ezért nem invesztál bele többet.
2024. febr. 26. 18:44
 9/41 A kérdező kommentje:
Nem írtam h nem megyek, csak h elötte máshol szeretnék találkozni...
2024. febr. 26. 18:45
 10/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell neki invesztálnia egyáltalán hiszen a kérdező rá fog írni, magyarázkodni fog és még el is megy hozzá dugni még 30x is hiszen nagyon jól néz ki és kedves. 🤣🤣🤣
2024. febr. 26. 18:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!