Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek magyarázkodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek magyarázkodjak egy pasinak aki félreértett?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik, irogattunk...kedves, nem tudom rólam milyen képet alkotott, magáról kb semmit nem mondott engem kérdezett h mizu, hogy vagyok, amit írtam utána szivecskézte...kérdeztem de utána meg harapófogóval kellett mindent kihúzni belőle. Fura a pasi nincs barátnője 6 éve...de engem sem akar megismerni. Amugy meg mikor felhoztam h látni szeretném a lakására hívott. Irtam h előtte máshol talizzunk ezt is beszivecskézte és ennyi...érdekes fazon. Csendes kedves..doldos sportol..amugy meg haverozik...nem tudom hány egyéjszakása volt, vagy csak engem akart ágyba hívni vagy csak poénból irta. Amugy már meg se nézte amit utána írtam neki, nincs fent sose neten...olyan fura pasi, pedig ránézésre kiköpött átlagos mai fiatal.

Megmagyarázzam neki hogy komolyan bejön nekem és nem rbanc vagyok...? Mert attól félek most ezt hiszi rólam...

2024. febr. 26. 18:35
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Dugni akart, te meg nem. Nem hiába nincs csaja, mert nem kell neki, csak szex. :D
2024. febr. 26. 18:49
 12/41 anonim ***** válasza:
85%
Jaja 10-es 😅 100x látott sztori ez. Ő nem r1b@nc, de mégis nyitott arra, aki nem tartja őt többre.
2024. febr. 26. 18:50
 13/41 A kérdező kommentje:
Azért nem...hülye nem vagyok. Inkább magam miatt írnék a belső békém fontosabb mint a büszkeségem. De az önbizalmamnak jót tett...sokkal rondábbnak gondoltam magam, mint h le akarjon velem feküdni...
2024. febr. 26. 18:51
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Pont a belső békéd és a büszkeséged miatt le lehetne szarni azt, aki csak szexet akar tőled és többre nem tart téged. Ha mélyen magadba nézel, igazából pont azért akarsz neki esszét írni, mert azt reméled, hogy akkor majd megváltozik és meggondolja magát. Ne nézz minket hülyének és ne áltasd magad. (no offense)
2024. febr. 26. 18:53
 15/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te azt szeretnéd, hogy randizni vigyen egyszer/párszor és azonnal ágyba bújnál vele mert nincs önbecsülésed még egy picit se.

Téged az érdekel, hogy végre valakinek "tetszel" és neked tetszik, semmi más.

De nyugodtan lehet, hogy csak szexhiánya van és azért dugna meg.

Téged nem zavar ilyesmi?

2024. febr. 26. 18:57
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Téged ebben az motivál, hogy be akarod bizonyítani, hogy bezzeg te nem vagy olyan, mint a többi nő, te képes vagy őt kimozdítani abból amiben van, meg akarod menteni.

Ha magyarázkodásba fogsz, nem leszel különb, csak másképp leszel ugyanolyan.

2024. febr. 26. 18:57
 17/41 A kérdező kommentje:
Nem...nekem most pont arra van szükségem h randira vigyen és igen, ha gyengéd kesves akkor le ia feküdnék vele...aztán ha több lenne belőle csak örülnék neki de nagyon.
2024. febr. 26. 18:59
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Nalad naivabbat keresett, ami agynak dol, amikor hivja. Ennel azeet tobb eszed volt, igy latja, hogy kar a gozert. Csak megdugni akart egyszer, es eleg ketsegbeesettnek tuntel szamara, hogy zsakmanykent kezeljen es magahoz edesgessen. De rutinosabb annal, hogy tobb energiat tegyen ebben, majd lesz mas, akit kihaznalhat. Ne gondolod, hogy csak teged fuzott, most eppen maa kezelgeti, amig ki nem dobja.
2024. febr. 26. 19:00
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Áh hagyjuk. Itt egy 100 + 1-edik ugyanilyen történet. Koptatjuk a billentyűzetet :D majd ő miatta gyengéd és kedves lesz, majd ő miatta megváltozik az, aki full nem ilyen jeleket mutatott (kedvenc sztorija a lányoknak mielőtt felnőnek)

Menj csak bele.

2024. febr. 26. 19:02
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
De ő nem akar randizni és nem lesz veled gyengéd és kedves és főleg nem lesz belőle több. Nem te érdekled, csak keres valakit szexre. Eddig is csak a minimum erőfeszítést tette bele és miután kiderült, hogy nem fogsz egyből felmenni hozzá, el is tűnt. Ne vedd magadra, ez nem rólad szól.
2024. febr. 26. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!