Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg mindig a nő választ?
Tényleg csak a nő választ a párkapcsolatokban?
Kb minden nő ezt állítja nekem.
Ezzel szemben csak az én életemben nagyon sokszor fordult elő, hogy tetszettem egy lánynak, de nekem ő nem és ezért hiába "választott engem" nem lett közöttünk semmi.
Ismerek olyan nőket is akik elutasították a pasi közeledését, de a pasi mégis addig nyolmult amíg a nö össze nem jött vele.
Szerintem ez is egy általánosítás.
"Férfiként mindig én választottam eddig"
Max. kinéztél valakit, aztán az illető döntött, hogy ő is akar tőled valamit vagy sem.
Mièrt lett lepontozva az első 3 vàlaszolò? Teljesen korrekt vàlaszt adtak.
Most màr kezdek kètelkedni a GYK tisztessègèben. Sokszor hozzàszòlàsok, kèrdèsek tűnnek el ès vannak lepontozva vàlaszolòk akik valamièrt nem tetszenek a GYK-nak.
Kedves kérdező, ezt arra szokták mondani, amikor a férfiak akarnak valamit az adott nőtől....
Persze, te is elutasíthatsz nőket, de mondom, ez akkor igaz, amikor neked és másoknak kell az a bizonyos nő.
Olyankor abszolút így van...és igaz a mondás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!