Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfi kolegám miért hajtogatja mindig azt, hogy a nő választ? Milyen pasas az ilyen?
Igaza van, attól függetlenül, hogy sikeres-e vagy sem. Én sikeres vagyok és ugyanezt gondolom.
Azért a nő választ, mert a nők általában válogatósabbak. Én jó pasiként is szigorúan csak kinézet alapján kb. megdugnám a 18-40 közötti nők 30-50%-át, akiket az utcán látok. A nőknél ez az arány ilyen pár százalék nagyon maximum, mármint hogy külsőre hány férfit találnak vonzónak. Ezért a nők választanak.
Mindenki választ basszus :)
A férfi kiválaszt a 20 ból 3 nőt akinél bepróbálkozik...
A nőknél viszont ezaz arány kb. 100 sokkal több pasiból válogathatnak.
#3-as vagyok.
Én azt nem nevezem választásnak amikor egy pasi elkezd közeledni egy nőhöz. Azt inkább úgy nevezném, hogy kiszemelte a lányt magának. A választás az amikor a biztos opciók közül kell válassz egyet. Na de ez valóban értelmezés kérdése. Lehet a kérdésben szereplő pasi is így gondolkodik.
Még egy teljesen átlagos,viszonylag ápoltnak mondható nőre is sokan pályáznak,nem hogy a dekoratívabbakra...Ez komoly fegyvertény,írom ezt nőként.
Szóval igen,legtöbbször a nő választ,mert megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!