Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adrian945 kérdése:

Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelt kérdés
A kérdésem főleg 18-20 év körüli nőkhöz szól. 20/f

2024. febr. 25. 14:32
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
7: Szerintem túl-általánosító meglátásod van, én például még szakállal is 10 évvel fiatalabbnak nézek ki... Gondold el szakáll nélkül... Én olyat nem tudok mondani, hogy valaki mellszőr nélkül jól nézzen ki. Az tengeri csiga és nem férfi.
júl. 23. 09:12
 42/42 anonim ***** válasza:
Bár nem 20 éves vagyok, de annyi idősen is meg most is nagyon bejön nekem a mellszőr, de csak a "göndör", ha érted mire gondolok. A páromnak sajnos olyan fura, szinte egyenesszálú a mellszőre, és nagyon fekete, ez viszont sajnos egyáltalán nem jön be, kicsit sem vonzó. De nyilván ez nem volt döntő tényező a párváladztásban.
szept. 19. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!