Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vonzó a mellszőr?
Ha holnap s*ggszőrt kell szemöldöknek ragasztani mert ez az új nyugati trend, akkor garantálom hogy ebből a piacból is milliárdos hasznot húznak majd a verebeken!
Milyen jó is a divatot majmolni, főleg azoknak akik reménytelenek. 😂
33.
szerintem 32. nem erre gondolt, hanem a szakáll témára
De akkor ugyanígy divat majmolás ezer másik dolog. A vasalt haj vagy a smink a nőknél, az oldalt rövid frizura a férfiaknál stb.
Igen, vannak divatok, jó reggelt. Mit kell ezen ennyire hisztizni? 30-50-70 éve meg más volt a divat. És akkor mi van, ha valaki követi?
No meg a szakáll pont egy teljesen természetes dolog, fel nem foghatom, hogy miért irritál ennyire egyeseket...
Páromnak szőrös a mellkasa (és szakálla is van), én mindkettőt szeretem :) jól nézett ki szakáll nélkül is, de úgy fiatalabbnak tűnik nálam 😅
Off, de…. Mi az, hogy kisfiúknak lett kitalálva?? Párom rendszeresen ápolja a szakállát, illik hozzá, de ami egy kamaszon van, az nem szakáll….. a mellkasszőr meg szerintem tök természetes dolog 😅
Csak ha kevés. Amire te gondolsz ("pázsit"), az nagyon nem.
33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!