Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adrian945 kérdése:

Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelt kérdés
A kérdésem főleg 18-20 év körüli nőkhöz szól. 20/f

2024. febr. 25. 14:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Hogy vonzó-e, az attól függ, hogy milyen az a mellkas. 😀 Meg a fej, ami fölötte van.
2024. febr. 25. 18:41
 32/42 anonim ***** válasza:
18%

Ha holnap s*ggszőrt kell szemöldöknek ragasztani mert ez az új nyugati trend, akkor garantálom hogy ebből a piacból is milliárdos hasznot húznak majd a verebeken!

Milyen jó is a divatot majmolni, főleg azoknak akik reménytelenek. 😂

2024. febr. 25. 18:45
 33/42 anonim ***** válasza:
Divat majmolás a mellszőr? :D wow
2024. febr. 25. 19:13
 34/42 A kérdező kommentje:

33.

szerintem 32. nem erre gondolt, hanem a szakáll témára

2024. febr. 25. 19:15
 35/42 anonim ***** válasza:

De akkor ugyanígy divat majmolás ezer másik dolog. A vasalt haj vagy a smink a nőknél, az oldalt rövid frizura a férfiaknál stb.

Igen, vannak divatok, jó reggelt. Mit kell ezen ennyire hisztizni? 30-50-70 éve meg más volt a divat. És akkor mi van, ha valaki követi?

No meg a szakáll pont egy teljesen természetes dolog, fel nem foghatom, hogy miért irritál ennyire egyeseket...

2024. febr. 25. 19:28
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Amikor fiatal voltam az első pasim borotválta, a másodiknak nem volt, utána lett szőrös mellű pasim, akkor újdonsag volt és nagyon tetszett, aztán megint nem volt és végül van, szóval nálam inkább a pasihoz és a változatossághoz kötődik hogy bejön-e, de inkább igen mint nem. 38N
2024. febr. 25. 21:16
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak szőrös a mellkasa (és szakálla is van), én mindkettőt szeretem :) jól nézett ki szakáll nélkül is, de úgy fiatalabbnak tűnik nálam 😅

Off, de…. Mi az, hogy kisfiúknak lett kitalálva?? Párom rendszeresen ápolja a szakállát, illik hozzá, de ami egy kamaszon van, az nem szakáll….. a mellkasszőr meg szerintem tök természetes dolog 😅

2024. febr. 27. 14:10
 38/42 anonim ***** válasza:

Csak ha kevés. Amire te gondolsz ("pázsit"), az nagyon nem.

33N

2024. febr. 28. 10:05
 39/42 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be.
júl. 22. 17:30
 40/42 anonim ***** válasza:
A szakall dologra visszaterve. Tenyleg minden marha noveszti a szakallat. Akiket kovetek youtubereket is mindegyik szakallas. Igazat adok annak, aki szerint ez unalmas.
júl. 23. 07:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!