Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adrian945 kérdése:

Szerintetek vonzó a mellszőr?

Figyelt kérdés
A kérdésem főleg 18-20 év körüli nőkhöz szól. 20/f

2024. febr. 25. 14:32
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
47%
16. Így van. A kisgyereket ne 12 évesekre értsd, hanem olyanokra akik mérföldekre állnak a férfi fogalmától. Kisgyerek lehet egy életképtelen 30-as is, rajta sem sokat dob a szakáll. Aztán sokan meg a szakálltól meg a tetkótól gondolják magukat egyéniségnek, hogy ők már bizony a feljett nyugati kultúra részei, hiszen kemásolták hogy hogyan is kell kinézni. Ha már van szakáll és tetkó, akkor bizony az +50 IQ-t jelent, és ők bizony magasan azok felett állnak akiknek ezek a hatalmas civilizációs vívmányok nincs ek meg. A tetoválás a nőknél ugyan ez, jiegészítve aztal a jelentéssel, hogy ők szexuálisan mennyire nyitottak, bevállalösak. Ugyanis aki nem trendi, bem fut a buta nyáj után vagy nem része a nyáj ak, az kinézij, megvetik. Ha már van tetkó, az már követelményekkel is jár. Önteltség, nagyképűség, felsőbbrendűség tudat, bár ez a szakállra is vonatkozik. Ma ezek képviselik a konzumidióták között a top kategóriát. Cápák! Akartok ti is egy felsőbbrendű kör tagjai lenni! Ha igen, akkor csatlakozzatok a szakállasok és tetováltak táborához, és érezzétek át hogy utána már mindenki egy nulla hozzátok képest!
2024. febr. 25. 15:53
 22/42 anonim ***** válasza:
54%

21

Szórakoztató volt ennyire előítéletes és önhitt ember írását olvasni.

Mondom ezt tetoválatlan szakállnélküliként. :D

2024. febr. 25. 16:11
 23/42 anonim ***** válasza:
18%

22

Tényleg nagy hülyeség, amit a 21-es írt, engem meg jó lenne, ha nem kevernél vele össze.

Nem, nem csak azért, mert nekem nem tetszik. Olvasd vissza. Mit nem értesz?

Öregít, a legtöbben divatból hordják, sokuknak egyébként igénytelen, nem is áll jól a legtöbbjüknek. Ennyi ok nem elég?

2024. febr. 25. 16:27
 24/42 anonim ***** válasza:

23

Ez a te véleményed. Semmi baj vele, természetesen ugyanannyira valid, mint bárki másé (mint az enyém vagy a többi válaszolóé).

Csak nem kéne a saját ízlésedből isteni kinyilatkoztatást csinálni. NEKED nem tetszik. Tök rendben van, de ennyi. Egy ember véleménye a 8 milliárból, nem több.

2024. febr. 25. 16:46
 25/42 anonim ***** válasza:
28%
Mondjuk a lepontozásból látszik, hogy mennyire divat a szakáll, mert hát nyilván kiállnak mellette sokan. :) Már ez is mutatja, de abban igazad van 24-es, hogy ez az én véleményem, ami ugyanannyit ér, mint a tied. Semmit. Ez igaz.
2024. febr. 25. 16:53
 26/42 A kérdező kommentje:
Kicsit sikerült elvonatkoztatni a kérdéstől, de örülök, hogy a szakáll témát sikerült megvitatni.
2024. febr. 25. 16:57
 27/42 anonim ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy divat a szakáll és ezért lepontozzuk azt, akinek nem tetszik. Ha képesek lennétek csak annyit írni, hogy "Figyu, nekem nem jön be a szakáll, szerintem a legtöbb srác jobban néz ki borotvált arccal"... Ezzel senkinek sem lenne problémája.

A gond ott kezdődik, hogy széles gesztusokkal megideologizáljátok a totál szubjektív ízléseteket, és ez nagyon ciki.

Mintha egész kis világszemléletet kerítenék aköré, hogy nekem az eper jobban bejön, mint a málna. Tök abszurd.

2024. febr. 25. 17:02
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

26

A mellszőrrel is hasonló a helyzet. Nekem mindig az ilyen sörhasú alkoholisták, meg szőrös taxisofőrök jutnak róla az eszembe.

2024. febr. 25. 17:02
 29/42 anonim ***** válasza:
34%

27

Hát akkor félreértettél engem, bocs. Mellesleg a sima arc sem mindig nyerő, a borosta, ami abszolút férfias és szexi is egyben. Szakállas pasit is láttam már, akin jól állt, de arányaiban nem ez a jellemző, hanem mi a jellemző? Hogy sokak csak divatból hordják, nem is illik a személyiségükhöz, ilyen kis anyámasszony katonája a többség, hiába van szakálla, az csak külsőség. Csak ennyit szerettem volna, egyébként apum is az :D, de ő legalább férfi, + nem 20-30 éves. Nektek miért jó a szakáll srácok?

2024. febr. 25. 17:05
 30/42 anonim ***** válasza:
Nem!
2024. febr. 25. 17:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!