Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők élete negyven felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők élete negyven felett már tökéletes?

Figyelt kérdés

Értem úgy hogy akinek addig nem volt jó az már elvált vagy szeretőt tart. Akinek szuper a férje annak alapból jó. Aki pl. nem anyu testű annak meg azért, mert vagy szuper férje van, vagy pedig kilométeres sorokban állnak a 25-60 éves főnyeremény pasik. Akinek meg csak szex kell, az meg korlátlan kínálatból válogathat. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy aránylag jól karban tartott nőnek rossz az élete? A párkapcsolatira gondolok!

Ilyen korra már megvan az egzisztencia, kellően érett már minden téren.

2024. febr. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%

40

Fúúúú öcsém/lányom...😬😬😬 sürgősen menj el egy pszichológushoz, már többször leírták neked, mert nem vagy kerek egész. Ilyen frusztrált embert ritkán látok, pedig van egy pár.

2024. febr. 25. 15:43
 42/51 A kérdező kommentje:
41. Máris indulok! 😂 Még jó hogy mindenki élete tökéletes, viszont ennek örülök. 😆
2024. febr. 25. 15:55
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

42

Nincs olyan, hogy tökéletes élet te pancser, erre hiába is vársz.

Ekkora szerencsecsomagot Istenem. :DD

2024. febr. 25. 16:30
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

"írásaim jelennek meg szakmailag elismert helyeken"

Gondolom, van aki rektoralja, mert egy darab bekezdest sem sikerult hiba nelkul leirni :)

39F incel

2024. febr. 25. 16:39
 45/51 anonim ***** válasza:

Na, szoval en meg japan akcentussal irok, lektoralja a helyes szo. Lassan mar az en irasaimat is lektoralni kell :)

39F incel

2024. febr. 25. 16:45
 46/51 anonim ***** válasza:

44,45

A kérdezőhöz hasonlóan te sem tudsz helyesen írni, úgyhogy a helyedben én eldugulnék.

2024. febr. 25. 16:47
 47/51 anonim ***** válasza:

Ha megeroltetem magam, tudok, de nekem nem jelennek meg "irasaim" sehol sem :)

39F incel

2024. febr. 25. 16:49
 48/51 A kérdező kommentje:

Incelke. Te inkább ne... Köszi. Van néhány szakdolgozatom a fiókban, a helyesírásomba belekötni a szánalom csúcsa. Az ilyen fajta pöcsméregetés már tényleg kritikán aluli. Még jó hogy jöttél, mert a kommunikációs készségem és a helyesírásom az ázlagnál magasan jobb. Te mint egy kétlábonjáró kudarc, ide jöttél be büfizni a két mondatos semmit, aztán kitűzöd a melledre a hősnek járó csillagot. 😂

Ja, már el is felejtettem hogy a gyk-n vagyok, szóval oké, hozod a szintet. Az van kicsi fiú, hogy amíg nekem előre köszönnek és hálásak az emberek, addig te még arra sem lennél jó, hogy a cipőmet kipucold. Gyere, gyere, gyere valmi frappáns megsemmisítő válasszal, bizonyára az életben nagyot fogok zuhanni tőle! 😂

Úúú mekkora egy szánalom ez a fórum is, hozza a kor szintjét. Olyan mint a közlekedés az utakon, vagy a tömegközlekedésen utazni, esetleg sorban állni amikor megnyílik egy új kassza. A sok egó királyból kijön a paraszt. Az egót meg úgy kell érteni hogy csak az van, mögöttes tudás nélkül. Nézz ki ukrajnába, a hozzád hasonló véglények miatt vannak háborúk, mert hát ha valakinek nem az a véleménye mint neked, akkor meg kell ölni. Egyébként végtelenül türelmes vagyok, engem nem zavar a vergődésed te önkéntes nyelvész, szórakoztasd magad, keress hibákat, én jól mulatok rajtad incelke. A forradalmatok után jut neked is nő, vagy ez még nem biztos?

2024. febr. 25. 18:26
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

48

Rejtett nárcisztikus személyiség vagy kérdező, ráadásul frusztrált is, mint a p*csa. :D

2024. febr. 25. 18:56
 50/51 anonim ***** válasza:
Mr Tökéletes. Ahh, és pont itt a gyakorin! Hogy mik vannak!
2024. febr. 25. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!