Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők élete negyven felett már tökéletes?
Értem úgy hogy akinek addig nem volt jó az már elvált vagy szeretőt tart. Akinek szuper a férje annak alapból jó. Aki pl. nem anyu testű annak meg azért, mert vagy szuper férje van, vagy pedig kilométeres sorokban állnak a 25-60 éves főnyeremény pasik. Akinek meg csak szex kell, az meg korlátlan kínálatból válogathat. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy aránylag jól karban tartott nőnek rossz az élete? A párkapcsolatira gondolok!
Ilyen korra már megvan az egzisztencia, kellően érett már minden téren.
40
Fúúúú öcsém/lányom...😬😬😬 sürgősen menj el egy pszichológushoz, már többször leírták neked, mert nem vagy kerek egész. Ilyen frusztrált embert ritkán látok, pedig van egy pár.
42
Nincs olyan, hogy tökéletes élet te pancser, erre hiába is vársz.
Ekkora szerencsecsomagot Istenem. :DD
"írásaim jelennek meg szakmailag elismert helyeken"
Gondolom, van aki rektoralja, mert egy darab bekezdest sem sikerult hiba nelkul leirni :)
39F incel
Na, szoval en meg japan akcentussal irok, lektoralja a helyes szo. Lassan mar az en irasaimat is lektoralni kell :)
39F incel
44,45
A kérdezőhöz hasonlóan te sem tudsz helyesen írni, úgyhogy a helyedben én eldugulnék.
Ha megeroltetem magam, tudok, de nekem nem jelennek meg "irasaim" sehol sem :)
39F incel
Incelke. Te inkább ne... Köszi. Van néhány szakdolgozatom a fiókban, a helyesírásomba belekötni a szánalom csúcsa. Az ilyen fajta pöcsméregetés már tényleg kritikán aluli. Még jó hogy jöttél, mert a kommunikációs készségem és a helyesírásom az ázlagnál magasan jobb. Te mint egy kétlábonjáró kudarc, ide jöttél be büfizni a két mondatos semmit, aztán kitűzöd a melledre a hősnek járó csillagot. 😂
Ja, már el is felejtettem hogy a gyk-n vagyok, szóval oké, hozod a szintet. Az van kicsi fiú, hogy amíg nekem előre köszönnek és hálásak az emberek, addig te még arra sem lennél jó, hogy a cipőmet kipucold. Gyere, gyere, gyere valmi frappáns megsemmisítő válasszal, bizonyára az életben nagyot fogok zuhanni tőle! 😂
Úúú mekkora egy szánalom ez a fórum is, hozza a kor szintjét. Olyan mint a közlekedés az utakon, vagy a tömegközlekedésen utazni, esetleg sorban állni amikor megnyílik egy új kassza. A sok egó királyból kijön a paraszt. Az egót meg úgy kell érteni hogy csak az van, mögöttes tudás nélkül. Nézz ki ukrajnába, a hozzád hasonló véglények miatt vannak háborúk, mert hát ha valakinek nem az a véleménye mint neked, akkor meg kell ölni. Egyébként végtelenül türelmes vagyok, engem nem zavar a vergődésed te önkéntes nyelvész, szórakoztasd magad, keress hibákat, én jól mulatok rajtad incelke. A forradalmatok után jut neked is nő, vagy ez még nem biztos?
48
Rejtett nárcisztikus személyiség vagy kérdező, ráadásul frusztrált is, mint a p*csa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!