Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők élete negyven felett már tökéletes?
Értem úgy hogy akinek addig nem volt jó az már elvált vagy szeretőt tart. Akinek szuper a férje annak alapból jó. Aki pl. nem anyu testű annak meg azért, mert vagy szuper férje van, vagy pedig kilométeres sorokban állnak a 25-60 éves főnyeremény pasik. Akinek meg csak szex kell, az meg korlátlan kínálatból válogathat. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy aránylag jól karban tartott nőnek rossz az élete? A párkapcsolatira gondolok!
Ilyen korra már megvan az egzisztencia, kellően érett már minden téren.
2. Jó, özvegység, testi fogyaték az más. A kérdésemben nem ilyen típusú nőkről írtam. Én azt látom, hogy a környezetemben élő nők, családban, munkahelyen mind-mind pörög, boldog. Mindegy hogy sz*r a házassága, vannak szeretői(kolléganő). Van ki egyedülálló, nem is egy nagy durranás, neki meg a pasija Magyarország egyik prémium termékének a kizárólagos forgalmazója. Heti több százezer Ft-ot költ rá. Én kérdeztem is hogy szereted? A válasz hogy nem, tudja azt is hogy dobja őt a pasi, viszont most jól lehúzza pénzről.
A nővérem elvált, azóta utazások, wellnessek, jobbnál jobb pasik keresik a kegyeit. Mondta is, hogy ha tudta volna, már jóval előtte elvált volna! A másik kolléganőmnek van két gyereke, viszont a férje munkamániás, nem foglalkozik vele. Erre 48 évesen ahogy kigondolta az irodában hogy lesz*rja hogy mi lesz, ő be pasizik. Ezt mondta délelőtt 10-kor, délutánra már válogatott a randik között. Lehet hogy naiv, de ezt tegyük félre most, nem ez a lényeg.
A szomszédomék egy házaspár voltak, egy 16 éves lánnyal. Sokszor hallottam hogy veszekednek. A pasi hetente csak 3-4X jött haza, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valaki ordít, nyög, nyüszít a lakásba. Erre a többi szomszéd is felfigyelt, mindenki kijött a folyosóra, majd rájöttünk hogy éppen rommá dugják. Azóta is ez megy heti minimum 3X. Szóval én azt látom ha egy nőnek gondjai vannak, az kb. 1-2 óra alatt orvosolva is lesz. A nővérem szavaival élve ma a nőknek áll a világ, mondja ez nőként. Csak kitalálja hogy menni szeretne valahova, egyből ugrik rá 2-3 pasi aki el is viszi, persze szexért, de hát így mindenki jól jár.
A feleségem a munkahelyéről szinte minden nap ajándékokkal, ajándék csomagokkal jön haza. Hetente tuti 3 pasi el akarja hívni "kávézni".
Kezdem azt érezni nála is, hogy felettem van, valahogy semmi sem hatja meg, tudja hogy ő mindenféle képpen csak jól járhat.
Te most irigykedsz? A nők mióta tehetnek róla, hogy a férfiak egy része primitív állatok és minden nekik a szex? Amúgy meg a múltban eddig mindig a nők szívtak. Ideje már, hogy egy kicsit jól érezhetjük magunkat mégha csak ideiglenesen is.
Ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!