Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők élete negyven felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők élete negyven felett már tökéletes?

Figyelt kérdés

Értem úgy hogy akinek addig nem volt jó az már elvált vagy szeretőt tart. Akinek szuper a férje annak alapból jó. Aki pl. nem anyu testű annak meg azért, mert vagy szuper férje van, vagy pedig kilométeres sorokban állnak a 25-60 éves főnyeremény pasik. Akinek meg csak szex kell, az meg korlátlan kínálatból válogathat. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy aránylag jól karban tartott nőnek rossz az élete? A párkapcsolatira gondolok!

Ilyen korra már megvan az egzisztencia, kellően érett már minden téren.

2024. febr. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

20. Egyéb óhaj-sóhaj? Hogy mit gondolsz az csak a te világodban létezik, ehhez nekem semmi közöm! :)

Egyébként nézzük meg az események alakulását: van egy kérdés, majd van az elején egy-két normális válasz. Aztán jönnek a gyk cápái a vérszagra! Személyeskednek, megalapozzák a jó hangulatot, jöhetnek a fel és a és a lepontozások. Persze én vagyok a bolond. Magamban kellene tartanom a véleményemet a hozzád hasonlókról? Hú de kemények vagytok, hú de pozitívak, hú de felvilágosultak, hú de segítőkészek. Hát az van kedves, hogy pont ti húzzátok be fületeket-farkatokat ha az életben helyzet van, ki kell állni bárki vagy bármi mellett is. Akik másokra mutogatnak, akik azt várják hogy majd más megvívja a csatát. Nálatok az érv a személyeskedés, az egymondatos lekezelő válaszok. Gyk színvonal.

2024. febr. 24. 23:51
 22/51 anonim ***** válasza:
18%

Aki a 40 feletti noket dozsolteti, az olyan madar, hogy meg is erdemli......

Abban a korosztalyban mar notobblet van.

39F incel

2024. febr. 25. 06:07
 23/51 A kérdező kommentje:
22. Köszi szakértő, most már minden világos! :)
2024. febr. 25. 06:47
 24/51 anonim ***** válasza:
100%

Én jót rőhögtem míg olvastam. :D

Igazából a fő kèrdés meg: attól függ, hogy ki, milyen tipus. Attól függően lesz számító ribi 40 felett. Ha nem olyan típus akkor tankkal is rangathatmád se moccan meg a hapsi mellől. Azt, hogy milyen a személyisége azt azt meg a saját asszonyodon csak érzed.

2024. febr. 25. 07:13
 25/51 A kérdező kommentje:
24. Te vagy a példa hogy lehet normálisan, személyeskedés nélkül is válaszolni. Csinálj már egy tanfolyamot itt egyeseknek, nagyon nem megy nekik... :)
2024. febr. 25. 07:17
 26/51 lizzi77 ***** válasza:
100%
Pszichiátert javasolnék,gyorsan.Ha tényleg ezek a gondolatok vezetik a mindennapjaikat,akkor valós az esély,hogy a feleséged kiàbrándult belőled,de nem azért,mert évente hatszor akar nyaralni menni vmi gazdag fószerrel,hanem mert teljesen elferdült a gondolkodàsmódod,és ennek bizonyára megmutatkoznak a jelei az interakcióitokban is.
2024. febr. 25. 07:20
 27/51 A kérdező kommentje:
26. Biztosan! :)
2024. febr. 25. 07:26
 28/51 anonim ***** válasza:
42%
Az az igazság, hogy tartanék tanfolyamot, DE az itt lévők ahogy látom a kérdéseket kapásból kivetítik a kérdezőre. Én is tettem fel hasonszőrüeket és kapásból rám gondolva írták a választ. Itt mindenki ilyen szinte. A fene se érti, hogy miért. :) Pedig így kéne működnie ennek az oldalnak!
2024. febr. 25. 07:30
 29/51 anonim ***** válasza:
100%

"Női pozitív megkülönböztetés"

Eddig olvastam.

A nők miután szültek sokkal kevesebbet érnek a munkaerőpiacon. Erre csak azok kivételek akik vezető beosztásban dolgoznak, vagy a férjük az igazgató. Vagy 20 évesen szültek, emiatt a gyerekük már nem gyerek, nem jár azokkal a problémákkal mint egy óvodás, kisiskolás. Egy jól kereső férj mellett ez talán nem okoz akkora gondot, de képzeld csak aki elválik. Az nézhet ki baromi jól, akkor se szereti egy munkáltató se ha max 15.30-ig tud dolgozni, mert menni kell a gyerek(ek)ért. Kicsi gyerek esetében meg az állandó betegeskedés.

A másik meg pont egy érett, magára adó 40-es nő nem fog 3 óra alatt pasit találni, max ha teljesen mindegy neki hogy ki az illető, csak legyen 16-80 közt, és álljon a farka. De ez máris ütközik is az érettel is, meg a magára adóval is.

Egy szép értelmes 40es nem fog huszonéves "gyerekekkel" ismerkedni, de lehet 35 alatt se, és afölött is nagyon megválogatja. 35 fölött meg a legtöbben már okkal vannak egyedül, vagy nősek, élettársak. Persze itt jön már egyre több elvált, de azok is vagy azért lettek kirakva mert alkalmatlanok, vagy ha jók, akkor pont ezért óvatosabbak is, hisz egyszer már pofára estek.

Te pedig az írásod alapján az vagy, akit nem csak a szép nők kerülnek messziről, de még a lestrapált, elhízottak is. És emiatt irigy vagy, és nőgyülölő.

2024. febr. 25. 07:52
 30/51 A kérdező kommentje:

29. Imádom amikor valaki megmondja a másikról hogy az milyen, általában természetesen csak a rosszat. Az, hogy ahány ember annyi világ az szóba sem jöhet, csak a te kis buborékvilágod a valóság. Bocsi, de az én világomban nem szenvednek a nők, sőt, körülöttük forog a világ. A férj főz, a férj hozza-viszi a gyerekeket, a férj az aktív. Mifelé k ez alap elvárás is. A férjek diplomásak, jó körülményeket biztosítanak. Az hogy a te apád egy ócska alkesz vokt, és neked a női kép az anyád akit rommá csalt és vert a hitvány apád, meg hogy a nőket mindenhol negatív megkülönböztetés éri, az pont azért van mert ebben nőttél fel. Munkahely? Ne röhögtess már! Nálunk plussz szabit kapnak és élből el vannak engedve hamarabb a gyerekért is. Párkapcsolat? Ezzel is csak a hozzád hasonlóknak van baja, vagy azért mert férfigyűlölő, vagy mert szolgalélek. Egy átlag nő meg éli a boldog életét, mivel normális férfit választott. Az igen, az probléma hogy sokan roncs családból jönnek és követik a rossz mintát. Egy család egysége, harmóniája, a szexuális élete pontosan olyan mint maga a nő. Ebbe aztán a férfiaknak sok beleszólása nincs. Egy férfi hiába akar szexet, kellemes meleg légkört, hiába teper, dolgozik ha a feleség proli vagy nagyképű, asszex vagy ribi. Ja meg hogy roncs családból jött, beteg pszichével, féltékenysêgi rohamok, hangulatingadozás. Azzal sincs kisegítve ha folyamatosan dugna mert fél hogy elveszíti a férjét aztán mi lesz vele. Azok a nők sem érnek sokat, akik meg a csillagok közt járnak, ők a főnyeremények, esetleg a zsíros hajú ősanyák.

Vicces vagy! Nekem mindig volt kapcsolatom, 12 éve meg házas vagyok. A kommunikációmmal sincs gond, sosem féltem ismerkedni, ráadásul üde színfolt vagyok egy nyomi világban. Nem én mondom ezt, ezek a reakciók. Hogy most a kis lelkecskéd lázad, meg le akar húzni az egy dolog, a valóságon semmit sem változtat. Egy gyk-s adathalmaz nem igazán befolyásolja az életem vagy a véleményem. Ezzel azért birkózz meg!

2024. febr. 25. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!