Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők élete negyven felett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők élete negyven felett már tökéletes?

Figyelt kérdés

Értem úgy hogy akinek addig nem volt jó az már elvált vagy szeretőt tart. Akinek szuper a férje annak alapból jó. Aki pl. nem anyu testű annak meg azért, mert vagy szuper férje van, vagy pedig kilométeres sorokban állnak a 25-60 éves főnyeremény pasik. Akinek meg csak szex kell, az meg korlátlan kínálatból válogathat. Egyáltalán létezik olyan, hogy egy aránylag jól karban tartott nőnek rossz az élete? A párkapcsolatira gondolok!

Ilyen korra már megvan az egzisztencia, kellően érett már minden téren.

2024. febr. 24. 20:23
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Szép jó napot kívánok!

Előre bocsátom, Kedves Kérdező :szerintem írnod kéne!

Elmondanám, miképpen látom a világot egy negyvenhez közeledő, átlagos, ápolt, csinos nő szemével. Tulajdonképpen a magunk fajtáknak, akiknek valamilyen oknál fogva nem osztott kedvező lapokat a Sors magánélet tekintetében, ergo egyedül élünk, nem feltétlenül és kizárólagosan annyira könnyű, mint ahogyan az elsőre tűnhet. Dolgozunk, hogy fenntartsuk a meglévő egzisztenciánkat. A jó külső befektetés is egyben, tehát torna, smink, szép ruhák azért kellenek, emellett és pknt ezért jó esetben napi nyolc órában jó képet vágunk olyan emberekhez, akikkel én speciel gyáron kívül nem állnék szóba valószínűleg. Oké, vannak körülöttünk értelmiségi, igényes férfiak, de nekem nem opció, hogy figyelmen kívül hagyjam a karikagyűrűt. Emellett nem pont én fogok kelleni. Számításba jöhet bármelyik managerasszony, kávéfőző titkárnő odafentről, bármelyik adminisztrátor kiskosztümben az irodából, csak éppen a huszonötödik senki nem, aki húsz éves kocsival jár, szokott olvasni és nincs műkörme meg ,, sztárallűrjei". Tudod, szerintem ez egy ilyen világ. Gyomor kell ahhoz, hogy valakinek a wellness - macája legyél, no meg egy átlagnál is csinosabb pofika.

Minden, amit leírtál, az esetek kb. tíz százaléka, a többi Danielle Steel - i fikció. Ahogy én látom.

Tisztelettel, szép napot!

2024. febr. 25. 11:07
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Édeském, -mert erre a stilusra nem tudok mashogy reagálni- nem alkesz az apám, még becsiccsentve se láttam soha, és még csak hangos szava se volt soha anyámhoz, több mint 40 éve házasok, mindketten vezették a közös vállalkozásukat ameg nyugdijasok nem lettek. Szóval ez most jócskán félre ment. De rólad is nehez elhinni hogy 12 éves házasságban itt gyűlölködsz a szép -valoszinűleg- korod beli nőkön.

Volt férjem megvert, anyagilag tönkretett. A mostaninál viszont jobbat, vagy inkább hozzám illőbbet kitalálni is nehéz lenne, de azert főzni nem fog, max ha én nem tudok és fontos. Pl szilveszterkor mikor felszaladt a lázam 39-re termeszetesen megcsinálta a kajat. Hozzateszem akkor volt a babánk alig 3 hetes. De nem kényszeritett hogy csináljam, én mondtam mikor hazajöttem a 3 napos babával, hogy birom csinálni, végre mozogni is tudok.

Munkahely. Baráti kapcsolatban voltam a főnökkel (szintén nő), már igazgató-helyettes szinten működtem. Szültem egy gyereket, és még gyed mellett visszamentem (ugye mikor otthagytam a bántalmazó exem). A bölcsis gyerek miatt már csak az egyik telephelyen dolgozhattam ahol fix a munkaidő (előtte nem volt az). Ezen felül ez pont egy olyan hely volt ahova nyugodt szívvel vihettem a 2 évesemet amikor épp beteg volt, ő is jól érezte magát, engem se tartott fel, és akik jöttek azok is imádták. Mégis szolt a főnök hogy ne vigyem. Ha telefonáltam hogy nem tudok jönni mert beteg, akkor meg az volt a baj.

Ok, ez az én esetem. De hány helyről hallom, akar személyesen is, hogy mekkorát koppan egy nő ha van egy kisgyereke. Vagy fel se veszik, vagy a sok hianyzas miatt kirúgják. Mert ugye sok helyen nincs bármikor aktívan bevethető nagymama. Vagy ha fel is veszik mar csak valami alacsonyabb szintre, ahol barmikor helyettesithető, lecserélhető. Pl egy gyárban nem baj ha az 50 nőből 6-8 mindig hiányzik, de egy kis irodában, vagy ügyfélszolgalaton mar komoly gond a főnökségnek ha a 3-4-ből egy állandoan hianyzik a beteg gyerek miatt.

"Egy férfi hiába akar szexet, kellemes meleg légkört, hiába teper, dolgozik ha a feleség proli vagy nagyképű, asszex vagy ribi. Ja meg hogy roncs családból jött, beteg pszichével, féltékenysêgi rohamok, hangulatingadozás"

Normalis ferfi meg ne vegyen el ilyen nőt, erre nem tudok mást mondani.

A tarskeresésbe annyira nem latok bele, 37 évesen hagytam ott a ferjem, es igen hamar össze is jöttem a következővel akit régről ismertem, es szintén frissen vált.

De ha alaposabban körülnézek a saját korosztályom férfiaijaban, ezt látom: házasok vagy súlyosabban defektesek. Vagy sok olyan is van, ahol van egy rendes feleség, gyerekek, meg egy vagy több szerető...

Illetve mikor otthagytam az exem, a kislányom miatt sokkal távolsagtartóbbak lettek azok a ferfiak, akik addig kb nekem udvarolgatni jöttek a munkahelyemre... Szoval ha nem jövök össze a mostani ferjemmel, lehet azota se lenne senkim, max ha nagyon nem birom, akkor szexre valami huszonéves "kisgyerek", mert az legalább jol néz ki, meg még nem olyan romlott mint sok egyedülálló negyvenes. Viszont nem tudnám olyan ferfinek nézni akire alapozhatok.

Üdv 29

2024. febr. 25. 11:57
 33/51 anonim ***** válasza:
83%
A kérdezőnek bizony nagyon komoly szakorvosi segítség kell! De sürgősen!
2024. febr. 25. 12:03
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

"Imádom amikor valaki megmondja a másikról hogy az milyen, "

Semmi kétség efelöl, hogy imádod. Hiszen a kérdésedben magad is teszed. Nők millióinak az életét vagy hivatott ismerni :D

2024. febr. 25. 12:20
 35/51 A kérdező kommentje:

32. Végre egy normális komment tőled. Ma elgondolkoztam a dolgon. Nekem teljesen idegen az a világ amiről írsz. Én egy mondhatni tökéletes, minta családban nőttem fel, bele értve a nagyszülőket is. Erőszak, megcsalás? Bunkóság, hitványság, alkohol, cigi? Fogalmam sincs mik ezek. Ahogy felnőtté váltam sem találkoztam a környezetemben ezekkel, max távolról láttam. Párkapcsolati szinten persze sok ilyenről hallottam később, de mindig a nők jöttek ki igen jól a dologból. Én mindig is ezt tapasztaltam eddig. Az összes páromnak arany élete volt, ami problémájuk volt azt is mindig nekem kellett megoldani. Mivel a családi minta az volt hogy a férfi a nő társa mindenben, pont emiatt tettem fel a kérdést. Mert innen nézve ha engem átvernek, én bukok, ugyanis nálam alap hogy nem verej át nőt soha.

A stílusommal nem kell foglalkozni, ha kötekednek velem nem szoktam finomkodni,

33. Oké, már rohanok is! 😜

2024. febr. 25. 12:34
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

35

Neked már mindegy, írtam is. Veled már nem tudnának mit kezdeni, súlyos eset vagy, és még észre sem veszed. Ez szomorú. :/

2024. febr. 25. 13:33
 37/51 A kérdező kommentje:
36. Inkább az a baj hogy túl jó vagyok a 21. századba. Aki vagyok, meg ez a szellemi, erkölcsi, mentális értéktelenség ami ma megy, nem összeegyeztethető. Azon töprengek hogy elcsesztem az életem, ahogyan a normális nők is az idióta pasik mellett. Látom hogy a nők mit össze szenvednek, hogy alap a kapcsolaton belüli erőszak, testi vagy lelki, iszonyú ostoba emberek ösztönszinten élnek, lusták, alkohol, ócska nőkkel csalják meg a feleségüket, full unalom házasságok, kényszer szex, nulla segítség, nulla ambíció... Én meg mindig arra készültem hogy a maximumot hozzam ki, érzelmileg, anyagilag, nem szégyen a munka, egyedül végeztem lakások felújítását holott több diplomás vagyok, motoros túrák, színház, grillezés, kert, repülés, sport, előadások stb. Aztán azt látom hogy ez olyan természetes, mintha minden férfi ilyen lenne sőt! Talán most vagyok olyan korban amikor már egy kicsit felülről látom a világot. Lehet hogy válnom kellene, mert nekem is jól esne egy kis tisztelet, egy kis törődés, egy amolyan életteli normális nő. Valószínűleg csak a frusztrációmat vetítem ki a nőkre.
2024. febr. 25. 15:01
 38/51 anonim ***** válasza:

37

"Valószínűleg csak a frusztrációmat vetítem ki a nőkre"

Ez az egyetlen sorod, ami nem tükrözi az elmebetegséget. Ez az egyetlen sorod, amit jól gondolsz.

2024. febr. 25. 15:04
 39/51 lizzi77 ***** válasza:
Én ezt nem értem mondjuk,ha a csalàfdoddal minden mindig rendben volt,szép életed van,és mindösszesen annyi bajod van ,hogy a feleséged mostanàban szerinted kicsit tàvolsàgtartó,akkor tulajdonképpen mi a problémàd?Összetenném a két kezem,hogyha tizedennyire jó lenne az életem,mint neked...nem is érdemled meg ezt az életet,ami jutott neked,majd ha beüt a krach nàlad is,rá fogsz jönni,hogy annyira jelentéktelen dolgokon ràgtad magad,ami igazából elenyésző jelentősêgű.
2024. febr. 25. 15:16
 40/51 A kérdező kommentje:
38. Ilyen alapon mindenki elmebeteg. Az nem elmebeteg aki rossz párkapcsolatba szenved? Vagy aki önmaga ellen cselekszik. Ja, hogy hallgatni arany, akkor elfogad a világ. Sosem a szürke, meghúzódó, beletörődő emberek vitték előre a világot. A tudományban meg tutira nem. Megfelelni sem akarok főleg itt. Egy chat bot meg azt mond amit akar, annyira vagyok elmebeteg hogy a nevem több helyen kiemelten jegyzik, 400 ember felé tartozok felelősségfel, írásaim jelennek meg szakmailag elismert helyeken, meg azért az élet sok helyén .ár bőven letettem az asztalra nem is keveset. Te mint chat bot hajtogathatod ami megnyugtat, de az van hogy nem tudod elvenni tőlem azt aki vagyok. Esetleg nem vagy hozzászokva a nyers gondolatokhoz, de hát én sosem akartam színjátszó szakkört játszani. Sőt, nem áltam be a sorba sehol sem, a véleményemet tartom minden témában, az elfogadás is akkor jöhet szóba, ha a kötelesség teljesítve lett.
2024. febr. 25. 15:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!