Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi aki őszül de festi a haját? Növeli a sikereteket a nőknél a festett haj vagy nincs különbség?
Figyelt kérdés
febr. 23. 19:16
1/10 anonim válasza:
Bocsánat, de szerintem nagyon gáz. Főleg, amikor úgy ragyog és csillog a festék, mint a nők haján.
2/10 anonim válasza:
Ennél csak az szebb, mikor kezd lenőni. 🙈
3/10 Palcsi71 válasza:
Nekem is őszül a hajam. Kék szemem van, éppen jó a kettő együtt 🙂
4/10 anonim válasza:
én pont ellenkezőt veszem észre, mióta őszülök valahogyan jobban érdekelem nőket úgy hogy nem is teszek érte semmit.
5/10 anonim válasza:
Én örülnék neki ha őszülne a barátom már nagyon, festetné néha olyanra mint az eredeti. Olyan szép az eredeti színe. Nekem a szürke nem lenne vonzó. A lenövés nem zavar, ha csak alig van lenőve. Tudom most nulla leszek, de már megszoktam.
6/10 anonim válasza:
Borzalmas, mikor a pasik festik a hajukat. Tényleg az már a legalja, valahol egy pokolbéli bugyorban található a borotvált lábszárral, a kisujjon viselt gyűrűvel meg a giccses aranyórával.
Az ősz haj tud akár szexi és férfias is lenni, a festett haj SOHA.
7/10 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös válasza:
Én igyekszem kopaszon vagy nagyon röviden tartani, nem festeném be az 'hótziher. :)
Nem szeressem az őszes hatást a hajamon. Viszont az érdekes tény, hogy a szakállamnál már nem zavar! 🤷♂️ :)
8/10 anonim válasza:
Soha nem festeném, inkább rövid így alig látszik. Idővel meg kopasz lesz aztán annyi
9/10 anonim válasza:
Inkább legyen ősz, mint fesse. Szemöldök tetkója nincs?😄
10/10 anonim válasza:
Keményen őszülök. Én elkezdtem edzeni inkább:)
Őszen is tetszek nőknek. Nem mindnek, de mindig vannak jő nők akiknek bejövök.
Az én világomban a hajfestés az női dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!