Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor lett elvárás egy nőtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor lett elvárás egy nőtől a festett haj?

Figyelt kérdés

Itt olvastam egy vàlaszolótól, hogy igényes nő festi a hajàt, anélkül egy tízes skálán max 2-es lehet, hiába van szèp arca, jó alakja, mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra.

De màr kérdést is olvastam fél éve kb, azt pont nőtől, hogy valóban alap-e, hogy valaki befesse a hajàt legalàbb a sajàt színével megegyezőre, mert a természetes haj sose lehet olyan intenzív, fènyes, mint egy festett.

Na, most akkor aki szereti a sajàt hajszínét, mert mondjuk világos szőke, gyönyörű mélyvörös vagy épp fényes sötétbarna, az is fesse be, mert màsként igènytelen?

Meglàtàsom szerint egyedül a zsíros, sprőd, láthatóan ápolatlan haj az igènytelen, ennek a színhez nincs köze.

Illetve a hajfestés roncsolja a hajat, hosszútávon, ami egy gyenge, vékonyszálú, puha hajon nagyon meglàtszik.

Miért nem elég, ha ápolt, puha és fènyes, miért kell, festett legyen?

2017. okt. 18. 09:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

"Itt olvastam egy vàlaszolótól"

Ha én most leírom, hogy Elvis Presley egy UFO-val kényszerleszállva elgázolta a jetit, azt is elhiszed, csak mert itt olvastad? :D

2017. okt. 18. 10:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne elvárás?

Ennyi hülyeséget, amit itt össze tudnak hordani... félelmetes.

2017. okt. 18. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Más, sőt, több férfi válaszolótól én meg azt olvastam, hogy irritálja őt a festett haj, csak a természeteset szereti.

Ízlések és pofonok.

Ennyi.

2017. okt. 18. 10:04
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra. "

Na és akkor mi van, ha valakinek olyan csodálatosan szép színű, és egészségtől kicsattanó, dús haja van, hogy kár lenne festékkel elrontani?

Egyébként pont, hogy a természetes hajnak van egy szép ragyogása, a festéstől sokkal mattabbá válik. (Tapasztalat, mert 3 évig én is festettem.)

22/N

2017. okt. 18. 10:06
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Cica,m ha te egy itteni ilyen hülye hapsi válaszára adsz, kb te is ennyit érhetsz akkor :D
2017. okt. 18. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

hol olvastál ekkora hülyeséget?

persze van itt sok hülyeség, de azért kell tudni szelektálni :D

2017. okt. 18. 10:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

>Itt olvastam egy vàlaszolótól, hogy igényes nő festi a hajàt, anélkül egy tízes skálán max 2-es lehet, hiába van szèp arca, jó alakja, mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra.

Te most az interneten vagy épp. Az interneten az emberek nagyon gyakran nem mondanak igazat, hanem direkt provokálnak ilyen hülyeségekkel. Próbáld meg kiszűrni ezeket és nem komolyan venni.

2017. okt. 18. 10:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szabad fullban nyomni a kretént.
2017. okt. 18. 10:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Egy ideig én is festettem, de mindenképp abba kellett hagynom, legalább egy kis időre, mert ahogy te is írtad, vékony szálú hajam van és nagyon megviselte már. A végére már szinte csak egy élettelen kóctömeg volt. Ahogy abbahagytam, pár hónap alatt megint fényes és egészséges lett, aminek nagyon örültem. Persze lehet, hogy még fogom festetni, de jobban vigyázok rá, az biztos.
2017. okt. 18. 10:31
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora baromsagot meg itt is ritkan olvasni.
2017. okt. 18. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!