Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lett elvárás egy nőtől a festett haj?
Itt olvastam egy vàlaszolótól, hogy igényes nő festi a hajàt, anélkül egy tízes skálán max 2-es lehet, hiába van szèp arca, jó alakja, mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra.
De màr kérdést is olvastam fél éve kb, azt pont nőtől, hogy valóban alap-e, hogy valaki befesse a hajàt legalàbb a sajàt színével megegyezőre, mert a természetes haj sose lehet olyan intenzív, fènyes, mint egy festett.
Na, most akkor aki szereti a sajàt hajszínét, mert mondjuk világos szőke, gyönyörű mélyvörös vagy épp fényes sötétbarna, az is fesse be, mert màsként igènytelen?
Meglàtàsom szerint egyedül a zsíros, sprőd, láthatóan ápolatlan haj az igènytelen, ennek a színhez nincs köze.
Illetve a hajfestés roncsolja a hajat, hosszútávon, ami egy gyenge, vékonyszálú, puha hajon nagyon meglàtszik.
Miért nem elég, ha ápolt, puha és fènyes, miért kell, festett legyen?
"Itt olvastam egy vàlaszolótól"
Ha én most leírom, hogy Elvis Presley egy UFO-val kényszerleszállva elgázolta a jetit, azt is elhiszed, csak mert itt olvastad? :D
Miért lenne elvárás?
Ennyi hülyeséget, amit itt össze tudnak hordani... félelmetes.
Más, sőt, több férfi válaszolótól én meg azt olvastam, hogy irritálja őt a festett haj, csak a természeteset szereti.
Ízlések és pofonok.
Ennyi.
mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra. "
Na és akkor mi van, ha valakinek olyan csodálatosan szép színű, és egészségtől kicsattanó, dús haja van, hogy kár lenne festékkel elrontani?
Egyébként pont, hogy a természetes hajnak van egy szép ragyogása, a festéstől sokkal mattabbá válik. (Tapasztalat, mert 3 évig én is festettem.)
22/N
hol olvastál ekkora hülyeséget?
persze van itt sok hülyeség, de azért kell tudni szelektálni :D
>Itt olvastam egy vàlaszolótól, hogy igényes nő festi a hajàt, anélkül egy tízes skálán max 2-es lehet, hiába van szèp arca, jó alakja, mert ha befesti, azt jelenti, neki fontos a külseje, ad magàra.
Te most az interneten vagy épp. Az interneten az emberek nagyon gyakran nem mondanak igazat, hanem direkt provokálnak ilyen hülyeségekkel. Próbáld meg kiszűrni ezeket és nem komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!