Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rövid festett haj vagy hosszú ősz?
Tegyük fel, hogy a barátnőd 16 évesen kezdett el őszülni, és 25 évesen elég sok ősz hajszála van. Viszont a kímélő hajfestékeket se bírja a bőre és a haja, ezért ha rendszeresen festi, akkor nem tudja vállig se megnöveszteni, mert eltörik.
Te melyikre szavazol? Legyen rövid, de nem ősz (festett), vagy hosszú, egészséges, de ősz?
Én 27 vagyok és már vannak ősz hajszálaim.
Saját magam miatt festem, nem az elvárások miatt, viszont úgy vettem észre, hogy semennyire sem tolerálják az ősz hajat, mintha természetellenes lenne...
Értem. Tehát ha a fejbőre sebes és kiütéses lesz a hennás festéktől, és a vizeletet is!! elszínezi, akkor is fesse ÉS növessze meg, de hosszú nem ősz haja legyen.
Lényegtelen, mit kell érte elviselnie.
Szerintem teljesen rendben van.
32/f
Úgy értem legyen hosszú ősz.
32/f
Amúgy ha annyira zavar, de nem bíra a festéket a hajad, miért nem hordasz parókát? Ma már nagyon sok nő, köztük hírességek is hordják.
Legalábbis ha nekem ennyire problémás lenne a hajam meg a bőröm, inkább letolnám nullás géppel az egészet és parókát viselnék helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!