Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rövid festett haj vagy hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rövid festett haj vagy hosszú ősz?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy a barátnőd 16 évesen kezdett el őszülni, és 25 évesen elég sok ősz hajszála van. Viszont a kímélő hajfestékeket se bírja a bőre és a haja, ezért ha rendszeresen festi, akkor nem tudja vállig se megnöveszteni, mert eltörik.

Te melyikre szavazol? Legyen rövid, de nem ősz (festett), vagy hosszú, egészséges, de ősz?

2019. máj. 5. 20:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gyógynövényboltban lehet kapni hajfestéket, Henna Color, próbálja meg azt.
2019. máj. 5. 20:32
 2/14 A kérdező kommentje:
2019. máj. 5. 20:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Henna colort vagy hasonló természetes színezőt javaslom én is, sokféle van, nem bántják annyira a hajat, mint a vegysueresek.
2019. máj. 5. 20:34
 4/14 anonim ***** válasza:

Én 27 vagyok és már vannak ősz hajszálaim.

Saját magam miatt festem, nem az elvárások miatt, viszont úgy vettem észre, hogy semennyire sem tolerálják az ősz hajat, mintha természetellenes lenne...

2019. máj. 5. 20:39
 5/14 anonim ***** válasza:
47%
Kifejezetten divat ez, csak mások mesterségesen csinálják.
2019. máj. 5. 20:41
 6/14 A kérdező kommentje:

Értem. Tehát ha a fejbőre sebes és kiütéses lesz a hennás festéktől, és a vizeletet is!! elszínezi, akkor is fesse ÉS növessze meg, de hosszú nem ősz haja legyen.

Lényegtelen, mit kell érte elviselnie.

2019. máj. 5. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyugi! Ilyen elvárásai azoknak vannak, akik álomvilágban élnek, és a saját tökéletlenségüket akarják kompenzálni mások tökéletességével.
2019. máj. 5. 21:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen rendben van.

32/f

2019. máj. 5. 22:04
 9/14 anonim ***** válasza:

Úgy értem legyen hosszú ősz.

32/f

2019. máj. 5. 22:06
 10/14 anonim ***** válasza:

Amúgy ha annyira zavar, de nem bíra a festéket a hajad, miért nem hordasz parókát? Ma már nagyon sok nő, köztük hírességek is hordják.

Legalábbis ha nekem ennyire problémás lenne a hajam meg a bőröm, inkább letolnám nullás géppel az egészet és parókát viselnék helyette.

2019. máj. 5. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!