Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott aludjak-e a barátomnàl?
Azon tipródok így hajnal 3-kor, hogy ott aludjak-e a barátomnál.
A történet a következő. Épp válok a férjemtől, de még egy lakásban vagyok kénytelen lakni vele pár hónapot. Összejöttem valakivel szexkapcsolatra 2 hónapja. Nem vagyok szerelmes, neki van lakása, egyedül él. Hét közben meló miatt nem igazán tudunk találkozni.
Most meghívott, hogy szombat délután találkozzunk és aludjak nàla. Egyrészt csábító, mert így sok időt együtt tölthetnénk, másrészt viszont, mivel nem vagyok szerelmes, nem párkapcsolatról van szó, ezért zavar az az intimitás, ami ezzel jár.
Ti mit tennétek a helyemben?
Jol erzed vele magad? Szexen kivul szoktatok beszelgetni,idot tolteni pl seta vagy tarsasozas? Ha igen ,akkor minimum,h aludj nala.
A szerelem az kulonbozo formaban tud elojonni. Ne zarjozz el elole. Hagyd kislakulni,hiszen o is tobbet akar szexkapcsolatnal joval.
Na latod. Engedd ,h szeressen. Kialakulnak az erzesek idovel,ha most nincs eleg. Menj oda hozza.
Szerintem nem is akarja,h hazamenj onnan.
Az, hogy még férjes asszonyként valaki rendszeresen beléd dugja a farkát simán belefér, de vele aludni már "intimitás"?
Édes jó istenem...
6-osnak üzenem, hogy igenis más dolog együtt aludni és kelni valakivel, és más dolog csak szexelni. Másfajta intimitást takar a kettő. Aki ezt a külömbséget nem érzi, az minek ír ide bármit is.
A házasságot meg rohadtul nem kell elgyàszolnom, mert évek óta nem úgy működtünk és a válást is én kezdeményeztem.
De nem is tudom, miért tettem fel itt ezt a kérdést, mit vártam az ezen az oldalon írogatóktól. Néhàny normális embert leszámítva egy csomó prűd, megkeseredett, besavanyodott ember van itt. Számomra ez az a pont, hogy törlöm is magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!