Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá anyut hogy megengedje, hogy a barátomnál aludjak?
nálunk már aludt egyszer , de most én szeretnék nála aludni.Hogy vegyem rá? Valaki valami tippet?:)
L/18
őszinteséggel... ha már próbálta dés nem megy, hazugsággal. XD
na jó, elsőnek tényleg őszinteséggel, mutass megbízhatóságot, aztán jön a könyörgés. Érvelj is!
Am ha ő már aludhatott nálatok, te nála miért nem?
Aztán legvégső esetbe jöjjön csak a "füllentés". Sztm.
Amúgy az nem a leghatásosabb érv, de hahó, elvégre 18 vagy!
18 éves vagy => Felnőtt nő.
Ergo ott alszol ahol akarsz, senkinek semmi köze hozzá.
Érdekes hogy ennyi idősen nem bízzák rád az ilye döntések felelősségét..
F/16
"18 éves vagy => Felnőtt nő.
Ergo ott alszol ahol akarsz, senkinek semmi köze hozzá.
Érdekes hogy ennyi idősen nem bízzák rád az ilye döntések felelősségét..
F/16"
A 18 év nem jelenti azt, hogy felnőtt- CSAK nagykorú. Gondolom, ilyen anyuci-apuci pici lányáról van jelen esetben szó. Ha valahol az a bevett szokás, hogy engedélyt kér akkor engedélyt kér.
Nehogy már egy hormonzavaros, 16 éves kamaszfiú okítsa az idősebbet. Egy dolog, hogy te lázadozol mert Qrva menő de máshol máshogy mennek a dolgok.
Beszéld meg velük.Én annak idején úgy tálaltam a dolgot,hogy leültem és vele és megmondtam,hogy szeretnék a barátomnál aludni.Természetesen nem engedte meg erre csak annyit mondtam neki,hogy ha az a probléma a pénisz nappal is feláll,felelőtlen nem vagyok de nappal is lehetnék és inkább értékelje,hogy őszintén megbeszélem vele és nem hazudok,hogy XY barátnőmnél alszok. Ezután megértette a dolgot és azóta sincs belőle probléma :) Sok sikert :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!