Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire illik kinyilvanitani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire illik kinyilvanitani ? Vagy belefér csak én vagyok érzékeny?

Figyelt kérdés

Viszonylag friss a kapcsolatunk egy éve lesz hogy udvarol a parom de már egy párszor megkaptam miközben ölelgettük egymást hogy hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem. Őt az mégjobban izgatná.

Nem szeretnek jobban hízni- így se vagyok sovány. Pár kilót inkább le kellene dobjak de sajnos a kilók nekem nem oda mentek ahova ő szeretné. Emellett fiatalok sem vagyunk már. Mindketten 45 évesek elmúltunk. Szerintetek sértő hogy ebben a nem egész egy évben már többször hozzám vágta az elégedetlenségét a hátsomról vagy ez belefer egy kapcsolatba hogy megmondjuk a másiknak? Mivel nyilván fordítva is igaz én is tudnék találni rajta olyan dolgot pl. ha izmosabb lenne jobban izgatna de véletlenül se vágom hozzá.

2024. febr. 21. 10:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%

hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem

Milyen kedves. Akkor olyan nővel kell kezdeni, akinek nagy a sgge.

Neki meg lehetne nagyobb a pöcse.

Sértő, igen. Paraszt.

2024. febr. 21. 10:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha 45 évesen ennyi esze van, akkor nem tudok mit írni azon kívül, hogy egy idióta. De te is megéred a pénzed, hogy egy ilyen barommal vagy együtt. Már rég a pofájába kellett volna vágnod.
2024. febr. 21. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Gáz és megalázó. Ló vagy neki szamár helyett.
2024. febr. 21. 10:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy az érzékeny hanem ő a büdös paraszt. Úgy b@sznám ki, hogy a lába nem érné a földet. Aranyból van tán a farka hogy te ezt egy éve elviseled?
2024. febr. 21. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem. Őt az mégjobban izgatná."

Semennyire sem illik. Paraszt dolog. Én a helyedben azon gondolkoznék, hogy kell-e nekem az életembe egy ilyen felszínes ember.

2024. febr. 21. 10:55
 6/13 anonim ***** válasza:
28%
Nem a fogyás-hízás a gond, nem vagy elég sportos, nem izmos a feneked, ez nem tetszik neki. Sportolsz amúgy valamit? Én ezt a megjegyzést amúgy nem tartom ördögtől valónak! Legalább kifejezi, hogy valami nem teljesen tetszik neki. Én nem sértődnék be rajta, hanem elkezdenék valami súlyzós guggolásokat, azzal lehet edzeni a popsit.
2024. febr. 21. 11:06
 7/13 A kérdező kommentje:

6# Nem sportolok semmit

De ilyen alapon akkor én is hozzá vághatom ha izmosabb felső teste lenne engem is jobban izgatna???

2024. febr. 21. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
85%

Paraszt dolog.Inkább azt kéne mondogatnia,hogy mi az amit szeret rajtad.

Megölelgetem a másikat és közlöm,hogy mi az ami lehetne jobb is???Ne már..

Gondolom ezért kidobni nem fogod.De mint írtad,a következő ilyennél nyugodtan rávághatod,hogy te is lehetnél izmosabb.Csak,hogy érezze a törődést.

2024. febr. 21. 11:38
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Veszett "segge" nyele 🤣🤣🤣
2024. febr. 21. 12:05
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan mondd meg neki hogy kicsit azért legalább fekvőtámaszozzon mert nyeszlett.
2024. febr. 21. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!