Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illik kinyilvanitani ? Vagy belefér csak én vagyok érzékeny?
Viszonylag friss a kapcsolatunk egy éve lesz hogy udvarol a parom de már egy párszor megkaptam miközben ölelgettük egymást hogy hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem. Őt az mégjobban izgatná.
Nem szeretnek jobban hízni- így se vagyok sovány. Pár kilót inkább le kellene dobjak de sajnos a kilók nekem nem oda mentek ahova ő szeretné. Emellett fiatalok sem vagyunk már. Mindketten 45 évesek elmúltunk. Szerintetek sértő hogy ebben a nem egész egy évben már többször hozzám vágta az elégedetlenségét a hátsomról vagy ez belefer egy kapcsolatba hogy megmondjuk a másiknak? Mivel nyilván fordítva is igaz én is tudnék találni rajta olyan dolgot pl. ha izmosabb lenne jobban izgatna de véletlenül se vágom hozzá.
hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem
Milyen kedves. Akkor olyan nővel kell kezdeni, akinek nagy a sgge.
Neki meg lehetne nagyobb a pöcse.
Sértő, igen. Paraszt.
"hát lehetne nagyobb és kerekebb a hátsó felem. Őt az mégjobban izgatná."
Semennyire sem illik. Paraszt dolog. Én a helyedben azon gondolkoznék, hogy kell-e nekem az életembe egy ilyen felszínes ember.
6# Nem sportolok semmit
De ilyen alapon akkor én is hozzá vághatom ha izmosabb felső teste lenne engem is jobban izgatna???
Paraszt dolog.Inkább azt kéne mondogatnia,hogy mi az amit szeret rajtad.
Megölelgetem a másikat és közlöm,hogy mi az ami lehetne jobb is???Ne már..
Gondolom ezért kidobni nem fogod.De mint írtad,a következő ilyennél nyugodtan rávághatod,hogy te is lehetnél izmosabb.Csak,hogy érezze a törődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!