Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkalba mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkalba mi az ami belefér?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez egyéni. Szeretnék határokat húzni, hogy jól elkülönítsem ezt egy kapcsolattól.

A másik fél nagyon lelkesnek tűnik és felvetette, hogy aludjunk nálam, de ez kicsit sok. Nemrég kezdtünk el újra beszélgetni egy hosszabb kihagyás után. Valahogy még idegennek érződik egy kicsit, hiába kedvelem. Csak szex és beszélgetés viszonyban egyeztünk meg, ehhez képest a házunkba jönnénk, ahol megismerné a család egy részét+ a másik része meg hallana róla.

Kevesebb, mint egy hónapja beszélünk és csak egyszer találkoztunk eddig. Szerintem túl gyors ez a haladás és kényelmetlenül érzem magam ettől, hogy ki kell magyaráznom majd, hogy csak erre kell nekem, nem vagyunk párkapcsolatban.

Nem hinném, hogy szerelmes lenne, de nagyon frissen egy szakítás után ugrott bele ebbe az egészbe velem és félek, hogy az lesz a vége, hogy olyan dolgokat fog érezni irántam, amiket én nem tudok majd viszonozni.

Épp ezért kellenek a határaim, de nem vagyok túl jó a meghúzásukban, ez az első, hogy ilyen viszonyba belementem, szerintem az ott alvás sok, szerinte nem. Mi legyen?

21/L

2023. aug. 26. 14:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lennék barátság extrákkal fajta kapcsolatban vele egyáltalán.
2023. aug. 26. 14:50
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már rég rossz, biztos nem mennék bele, de a te döntésed.
2023. aug. 26. 14:57
 3/20 anonim ***** válasza:
94%
Ne menj bele semmibe, amihez nincs kedved, ennyi.
2023. aug. 26. 14:58
 4/20 anonim ***** válasza:
73%

Ha nem akarod, akkor ne menj bele.

A barátság extrákkal-ban, mint ahogy a neve mondja, alapvetően barátság, amibe belefér némi szex. Viszont neked ő nem a barátod. Alig ismered, nincsenek közös programok, nincs miért a barátodnak nevezni.

"és kényelmetlenül érzem magam ettől, hogy ki kell magyaráznom majd, hogy csak erre kell nekem,"

A fentiek alapján inkább csak te kellesz neki "arra".

Vagy tisztázzátok, hogy a kapcsolatotok nem barátság extrákkal, hanem csak dugó pajtik vagytok.

2023. aug. 26. 15:03
 5/20 anonim ***** válasza:
61%

21 éves vagy, előtted az élet, miért alacsonyítod le magad ennyire? Úgy értve, hogy megszakadt a kapcsolat, csak azután vett elő, hogy szakított, nem ismered, nem is igazán kedveled így.

Ti nem barátság extrákkal típusú kapcsolatban lennétek/ vagytok hanem szexkapcsolatban részedről, hiszen nem a barátod, nem a haverok!

Ő meg olyannyira kapcsolatfüggő, hogy mindenáron kapcsolatot szeretne, VAGY játsza az eszét, hogy belé bolondulj, minél többször megkapjon míg meg nem un.

Kell neked ilyesmi, tényleg?

Tőle még igazi haver/fiúbarát, akit ismersz is többet érne ha már egyszer barátságot akarsz szexxel vegyítve...

2023. aug. 26. 15:08
 6/20 A kérdező kommentje:

Szexelni van kedvem, beszélgetni szeretek, együtt enni vagy bulizni is okés dolog.

Azt nem szeretném, ha kb családtaggá válna, jönne velünk nyaralni, nálunk aludna, kézen fogva járnánk meg olyanokat mondanánk egymásnak, hogy "szeretlek" meg ilyenek.

Én is egy kapcsolatból jöttem ki, de 3 hónapja. Már tudok sírás és düh vagy különösebb szomorúság, vágyódás nélkül az exemről beszélni. Maga az a kapcsolat is olyan volt, hogy nem mentem volna bele magamtól, egy darabig élveztem, hogy tart, aztán vágytam ki belőle. Úgy érzem nem állok készen egy komoly, hűséges párkapcsolatra, mert félek az elköteleződéstől és attól, hogy nem tudom annyira szeretni a másikat, amennyire ők engem vagy ők nem érzik irántam azt a szerelmet, amit én éreznék, ha elengedném magam. Úgy érzem nincs elég tapasztalatom szex terén és ehhez egynél több emberre van szükségem, hogy pótoljam, de kapcsolatot nem szeretnék, mert ott lennék boldogtalanul, folyton félve, hogy valamelyikünk majd úgyis félrelép vagy nem vagyok neki elég jó.

Nem volt megcsalás az előző kapcsolatomban, szóval ez nem ilyen tapasztalati trauma, csak rengeteg szar kapcsolatot látok a környezetemben és amíg nem tartom magam késznek rá, inkább nem kérek belőle.

2023. aug. 26. 15:09
 7/20 anonim ***** válasza:
65%
Mi lenne hogyha pszichológushoz mennél el inkább és olyan pasassal szexelgetnél,aki érti a barátság extrákkal fogalmat?^^
2023. aug. 26. 15:14
 8/20 A kérdező kommentje:

Amúgy beszéltünk többször is, de inkább csak ilyen évi pár alkalommal. Nem vesztünk össze, csak nem egy helyen laktunk, másféle vitt minket az élet, aztán egy beszélgetés alkalmával feljött a szex és belementem ebbe.

Alapvetően könnyű vele beszélgetni, érdekli amit mondok és én is meghallgatom őt. Azzal se lenne bajom, ha csak szexre kellenék neki. Lehet, hogy most csak dugópajtik vagyunk, de beszélünk mindenféléről, nem csak szexről, pl a családunkról, mit csináltunk a lyukas időben, régi sztorikat abból az időből mikor még nem ismertük egymást, könyvekről, filmekről, játékokról meg ilyesmik.

Nem mondom, hogy ez egy mély kapcsolat lenne, de azért közelebbi, mint egy egyéjszakás lenne és van mögötte egy régi, kissé megkopott haveri viszony.

A kapcsolatfüggése engem is aggaszt egy kissé. Nem szeretném, ha szarul végződne ez a dolog emiatt.

2023. aug. 26. 15:15
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

Borítékolható, hogy rosszul sül el az egész viszony, ez 99,99%.

Pszichológia segítség, tanácsadás miért nem opció?

2023. aug. 26. 15:19
 10/20 A kérdező kommentje:

Valószínűleg megmondaná, hogy kapcsolatban kéne lennem ebben a korban, hiába nem szeretném ezt.

Régebben sokáig voltam szerelmes olyanba, aki ezt nem viszonozta és ez nagyon fájt. Miután abból kilábaltam sok idő után, azóta nem voltam igazán szerelmes, csak tetszettek emberek. Nekem kényelmesebb így érezni, mint folyton sóvárogni olyanokra, akiknek nem kellek. Ha van szimpátia és a másik jól néz ki és én is megfelelek neki, jó, ha tudunk szexelni. Ha kapcsolatban lennék bezárva érezném magam és folyton ideges lennék mindenféle dolog miatt.

2023. aug. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!