Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkalba mi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkalba mi az ami belefér?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez egyéni. Szeretnék határokat húzni, hogy jól elkülönítsem ezt egy kapcsolattól.

A másik fél nagyon lelkesnek tűnik és felvetette, hogy aludjunk nálam, de ez kicsit sok. Nemrég kezdtünk el újra beszélgetni egy hosszabb kihagyás után. Valahogy még idegennek érződik egy kicsit, hiába kedvelem. Csak szex és beszélgetés viszonyban egyeztünk meg, ehhez képest a házunkba jönnénk, ahol megismerné a család egy részét+ a másik része meg hallana róla.

Kevesebb, mint egy hónapja beszélünk és csak egyszer találkoztunk eddig. Szerintem túl gyors ez a haladás és kényelmetlenül érzem magam ettől, hogy ki kell magyaráznom majd, hogy csak erre kell nekem, nem vagyunk párkapcsolatban.

Nem hinném, hogy szerelmes lenne, de nagyon frissen egy szakítás után ugrott bele ebbe az egészbe velem és félek, hogy az lesz a vége, hogy olyan dolgokat fog érezni irántam, amiket én nem tudok majd viszonozni.

Épp ezért kellenek a határaim, de nem vagyok túl jó a meghúzásukban, ez az első, hogy ilyen viszonyba belementem, szerintem az ott alvás sok, szerinte nem. Mi legyen?

21/L

2023. aug. 26. 14:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért javaslom, hanem, hogy kiderüljön mélyebben miért nem mersz elköteleződni, mondjuk gyanítom, hogy a viszonzatlan szerelem és a önértékelési zavaraid miatt.

Természetesen nem muszáj, csak egy "ajánlat" volt. Nyugodtan növelheted te magadnak az önbizalmad, vannak rá lehetőségek és eszközök úgymond.

Az én szerintem nem fog rajtad segíteni, hogy szexelsz vele míg ő többet akarna, vagy te szeretnél többet míg ő csak fűzöget,vagy baromira rád telepedne. Még inkább a mélybe vinne, ezért lenne jobb más alany ilyesmi rajta románchoz.

2023. aug. 26. 15:29
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyetértek, hogy hasznos lenne neked a pszichológus. Én mondjuk azért gondolom ezt, mert láthatóan nem tudsz határokat szabni egy kapcsolatban.
2023. aug. 26. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ne legyen túl szoros a barátság

Ne legyenek nagy elvárások

Ne legyenek nagy érzések

Én azt gondolom, hogy sok, amit kér. Szerintem ne szexeljetek, hanem egyszerűen maradjatok haverok.

2023. aug. 26. 15:35
 14/20 A kérdező kommentje:

Ha kölcsönösen lesznek érzéseink az még a jobbik eset. Hiába elfoglalt, mindig akar velem időt tölteni.

Ha csak az egyikünk (valószínű ő hamarabb) érez így a másik iránt, akkor muszáj lesz megszakítanunk egymással a kapcsolatot. Nem szeretném, ha miattam szenvedne, ahogy azt se, hogy én legyek folyton ellökve, ha esetleg nekem lennének ilyen érzéseim.

Amúgy igen, van nekem egypár bajom. Pl sok minden izgat, de amikor ezeket elmondom másoknak (miután megkérdezik) mindig hülyének vagyok nézve vagy nem normálisnak. Előző kapcsolatomban is az volt az egyik problémám, hogy a barátom szinte semmit nem volt hajlandó kipróbálni, ami engem érdekelt volna. Ez volt eddig az első és egyetlen kapcsolatom.

Most ez a barátság extrákkal is olyan, hogy van és jó érzés vele szexelni még beszélgetni, de mikor feljöttek ezek a kinkek, rögtön jött, hogy ő a Vanilla szex pártján van. Plusz ott van ugye, hogy bi vagyok és szeretném valamikor lánnyal is csinálni, de ezt se tudom hogy oldjam meg, itthon nem tudják, hogy nem vagyok hetero. Plusz, ha már kapcsolat, szívesen járnék lánnyal (legalábbis kb annyira, mint fiúval), de ezt a kapcsolatot nem fogadná túl lelkesen a rokonságom és emiatt is érzek egyfajta szorongást, hogy lehet nekem egy nő lesz az igazi és nem egy férfi, de a szeretteim nem fognak örülni a boldogságomnak és ez szétszedné az ilyen kapcsolatomat. Oké, nem vagyok leszbikus, elméletben élhetem az egész életem heteronak tűnve, de úgy érzem hiányozna belőlem valami, ha ezt az oldalakat nem próbálom ki.

2023. aug. 26. 15:39
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Huh, nagyon könnyű írni, hogy vállald fel ki vagy, de az lenne a legjobb megoldás.

Amúgy nem kell nekik tudni, ha nem vagy rá kész, hogy kivel fekszel össze egyáltalán, elvégre felnőtt vagy.

A szexuális preferencia már gond (lesz) szerintem, azon kívül, hogy levegőhöz nem hagyna jutni és te előbb utóbb beadnád a derekad, hogy megismerje a családot.

Félreértések lennének és harag legvégül.

Még most se értem miért pont vele akarsz szexelgetni.

2023. aug. 26. 15:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Míg közelebbről ismertem, vonzódtam hozzá. Aztán sokáig voltam magányos, a viszonzatlan szerelmemmel való megszakadt kapcsolat után (friend-zoneban voltam, majd már nem beszéltünk egyáltalám), majd jött a barátom, akivel ilyen nagy szenvedêllyel indult a kapcsolatunk, de túl keveset éreztem iránta és folyton bizonytalanságot éreztem.

Miután szakítottunk fájt, mert hozzászoktam, hogy van, aki szeret és én is éreztem iránta szeretetet, szexuális vonzódást, tiszteltem, becsültem, hű voltam hozzá és meg akartam oldani a dolgainkat, de nem sikerült így szakított velem.

Kb 1.5 hónap vagy lehet 2 telt el, mire megnyugodtam és elkezdtem komolyan elgondolkodni, hogy kéne nekem valaki, aki kielégíti az igényeim. Aztán ráírtam erre a srácra tök más ürüggyel, kérdezte, hogy mi van velem, majd eljutottunk oda, hogy mi nem működött a volt kapcsolatomban és hogyan szerettem volna, hogy legyenek a dolgok.

Ebből az lett, hogy találkozzunk és szexeljünk.

Nekem ez kényelmesebb, mint felmenni Tinderre idegeneket húzogatni és keresni magamról 6 képet, amin valósághű, de nem előnytelen a kinézetem vagy elmenni egy bárba lenni magam és olyan dolgokba keveredni, amibe józanul nem akarnék.

Lehet, hogy ez a viszony nem ideális, de számomra rövid/középtávon jobbnak tűnik, mint a semmi/ egy hirtelen kialakult párkapcsolat/egyéjszakás

2023. aug. 26. 16:02
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jelentsd ki neki, hogy nincs ottalvós sehol, se a család mutogatása, csak szex es közös programok.
2023. aug. 26. 16:04
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az együtt alvás bőven belefér, de mondjuk mi mind a ketten egyedül élünk, de őszintén szólva azt sem érezném gáznak, ha megismerné véletlenül a családomat, nem ettől lesz komoly kapcsolat. Persze azt a részét értem, hogy nem akarsz magyarázkodni, az én családom modernebb felfogású, szóval ők értik.

Szerintem nem azon fog múlni, hogy bárki beleszeret-e a másikba, hogy mit engedsz és mit nem, emberek beleszeretnek valakibe úgy is, hogy csak beszélgetnek néha és semmi más nem történik, szóval ezt úgysem tudod előre eltervezni, hogy biztos ne történjen ilyen senki részéről.

2023. aug. 26. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:
86%
A barátok mindent meg tudnak egymással beszélni, milyen barátok vagytok ti?
2023. aug. 26. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Ne rinyálj, éld az életed! Addig variálsz, míg ki fogsz égni és már senki nem fog szeretni. Az élet meg fog tanítani, de lehet hogy már késő lesz!🤔👍
2023. aug. 27. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!