Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még belefér?
Figyelt kérdés
Barátnőm megismerkedet egy srácal idén nyáron a baráti társasága miatt. Rá fél évre csak úgy teljesen váratlanul ráirt a barátnőmre és elhivta ide oda mozi, muzeum, setalas stb. A barátnőm már aznap elmesélte a kis "randijukat". Belefér az ilyen évente 1x-2x egy 5 éves kapcsolatba vagy sem? (Jelenleg távkapcsolat)2022. dec. 22. 23:37
1/13 anonim válasza:
Itt az a kérdés hogy neked belefér-e?
2/13 A kérdező kommentje:
Hogy nektek bele férne e ha veletek történne hasonló.
2022. dec. 22. 23:45
3/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hova tenni, ugy érzem belefér, de neha meg ugy érzem vigyáz! Itt valami nem okés, eddig nem csinált ilyet.
2022. dec. 22. 23:46
5/13 anonim válasza:
Nem.
Aki 10en mitudom én hány éve barát az más, de ilyen, h kapcsolatom van és megismerek valakit és hű de jó barát lesz nem fér bele.
Kinek mi.
De most ha itt azt irják nekik belefés akkor ez alapján döntöd el?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ez nem barátság egy évben ha 2x beszelnek
2022. dec. 22. 23:50
8/13 anonim válasza:
Alap esetben belefernek az ellenkezo nemu baratok, akkor is, ha regi, akkor is ha uj. Annak viszont semmi ertelme, hogy amugy online sem tartjak a kapcsolatot folyamatosan, csak random elmennek “randizni” felevente. Ezt nem tudnam hova tenni. Parommak van ilyen haverja, akivel egyaltalan nem beszelnek, de kb evente 1-2 alkalommal osszefutnak, ha az orszagban van a srac, de ok tinikori haverok, az mas.
9/13 anonim válasza:
Ebből sanszos, hogy előbb-utóbb megcsalás lesz. Hacsak nem történt már meg...
10/13 anonim válasza:
Kapcsolatban van veled és más pasival randizgat!!!! Mozi, séta,ez+az? Biztosan több van mint amit mond neked. Kalandozgat a "barátnőd" hivatalosan. Te vagy megcsalva nem ő! Ha te mennél el egy nővel ilyen "programokra" ő mit szólna hozzá. Gondolkodj el rajta vagy kérdezd meg tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!