Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez még belefér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez még belefér?

Figyelt kérdés
Barátnőm megismerkedet egy srácal idén nyáron a baráti társasága miatt. Rá fél évre csak úgy teljesen váratlanul ráirt a barátnőmre és elhivta ide oda mozi, muzeum, setalas stb. A barátnőm már aznap elmesélte a kis "randijukat". Belefér az ilyen évente 1x-2x egy 5 éves kapcsolatba vagy sem? (Jelenleg távkapcsolat)
2022. dec. 22. 23:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés hogy neked belefér-e?
2022. dec. 22. 23:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Hogy nektek bele férne e ha veletek történne hasonló.
2022. dec. 22. 23:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Én nem tudom hova tenni, ugy érzem belefér, de neha meg ugy érzem vigyáz! Itt valami nem okés, eddig nem csinált ilyet.
2022. dec. 22. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2022. dec. 22. 23:47
 5/13 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Aki 10en mitudom én hány éve barát az más, de ilyen, h kapcsolatom van és megismerek valakit és hű de jó barát lesz nem fér bele.

Kinek mi.

De most ha itt azt irják nekik belefés akkor ez alapján döntöd el?

2022. dec. 22. 23:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ez nem barátság egy évben ha 2x beszelnek
2022. dec. 22. 23:50
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

B@sznak

Ez nem normal

2022. dec. 23. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
Alap esetben belefernek az ellenkezo nemu baratok, akkor is, ha regi, akkor is ha uj. Annak viszont semmi ertelme, hogy amugy online sem tartjak a kapcsolatot folyamatosan, csak random elmennek “randizni” felevente. Ezt nem tudnam hova tenni. Parommak van ilyen haverja, akivel egyaltalan nem beszelnek, de kb evente 1-2 alkalommal osszefutnak, ha az orszagban van a srac, de ok tinikori haverok, az mas.
2022. dec. 23. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:
82%
Ebből sanszos, hogy előbb-utóbb megcsalás lesz. Hacsak nem történt már meg...
2022. dec. 23. 00:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Kapcsolatban van veled és más pasival randizgat!!!! Mozi, séta,ez+az? Biztosan több van mint amit mond neked. Kalandozgat a "barátnőd" hivatalosan. Te vagy megcsalva nem ő! Ha te mennél el egy nővel ilyen "programokra" ő mit szólna hozzá. Gondolkodj el rajta vagy kérdezd meg tőle.
2022. dec. 23. 05:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!