Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő mit néz meg egy férfi kezén? Ha állítása szerint ez az első dolog, amit megnéz egy férfin? A kézfejét, karját, izmát, körmeit vagy mit?
Na ez azért messze van a fétistől. Egyszerűen a férfiaknál kevés támpont van az igényességre.
Emlékszem, a plázában, ahol régen dolgoztam az irodaszinten, egy csomó inges/öltönyös pasi olyan lerágott, dzsuvás körmökkel nyomta meg a lift hívógombját, hogy nem igaz. Mikor meg lementünk kajáért, többször is láttam a manikűrösnél férfiakat ülni, mindig munkásruhásokat. Ami nem tudom, miért lepett meg, mert apukám autószerelő volt, és mindig gondosan tisztán tartotta a kezét, krémezte is.
#7 vagyok. Úgy értettem a "kéz fétist", hogy nekem nem számít milyenek az ujjai (hosszúak, rövidek), szőrös-e a kézfeje stb., csak hogy tiszta és ápolt legyen.
Mondjuk pont én mondom, akinek a párja szakmunkát (géplakatos, hegesztő) végez, ezért hétköznap elég "elnyűttek" a körmei. Mondjuk nem is várom el, hogy munkából hazaesve elkezdjen "manikűrözni", a szabadnapján én szoktam rendbehozni a körmeit (hogy aztán 1-2 napon belül megint "legyalulja") 😅😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!