Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő mit néz meg egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő mit néz meg egy férfi kezén? Ha állítása szerint ez az első dolog, amit megnéz egy férfin? A kézfejét, karját, izmát, körmeit vagy mit?

Figyelt kérdés

2024. febr. 19. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Na ez azért messze van a fétistől. Egyszerűen a férfiaknál kevés támpont van az igényességre.

Emlékszem, a plázában, ahol régen dolgoztam az irodaszinten, egy csomó inges/öltönyös pasi olyan lerágott, dzsuvás körmökkel nyomta meg a lift hívógombját, hogy nem igaz. Mikor meg lementünk kajáért, többször is láttam a manikűrösnél férfiakat ülni, mindig munkásruhásokat. Ami nem tudom, miért lepett meg, mert apukám autószerelő volt, és mindig gondosan tisztán tartotta a kezét, krémezte is.

2024. febr. 20. 00:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Sok egyéb mellett ez az egyik, amit megnézek. A keze. Ha tiszta a körme, ápolt a keze, akkor az azt jelenti, magára igényes
2024. febr. 20. 06:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyrészt az ápoltság, de azt is, mennyire férfias a keze. Nem szeretem a nőies kezű pasikat.
2024. febr. 20. 07:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem indulok be egy vézna, nőies, "irodista" kezű pasitól, aki szemmel láthatóan egy krumplis zsákot nem tett odébb életében. A köröm fontos, hogy tiszta legyen, de emellett minél férfiasabb, erősebb, olyan "dolgos" keze legyen. Pl imádom ha kicsit szőrös a kézfeje is 🤪
2024. febr. 20. 08:10
 15/17 anonim ***** válasza:

#7 vagyok. Úgy értettem a "kéz fétist", hogy nekem nem számít milyenek az ujjai (hosszúak, rövidek), szőrös-e a kézfeje stb., csak hogy tiszta és ápolt legyen.

Mondjuk pont én mondom, akinek a párja szakmunkát (géplakatos, hegesztő) végez, ezért hétköznap elég "elnyűttek" a körmei. Mondjuk nem is várom el, hogy munkából hazaesve elkezdjen "manikűrözni", a szabadnapján én szoktam rendbehozni a körmeit (hogy aztán 1-2 napon belül megint "legyalulja") 😅😀

2024. febr. 20. 08:51
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
A nő azért nézi a férfi kezét, mert azzal fogja majd simogatni, ha odáig jut a dolog :-)
2024. febr. 20. 09:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam nézni a férfiak kezét.
2024. febr. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!