Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz ez az állítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz ez az állítás vagy túlságosan leegyszerűsíti a dolgot?

Figyelt kérdés
"3 dolog kell a nőknek: vonzó külső, megnyerő személyiség, tartósan stabil anyagi helyzet. Ha ebből legalább egy megvan a pasiban, nem fog szűzként meghalni, ha kettő, lesz párkapcsolata, családja, ha mindhárom, akkor szinte bármelyik nők megkapja."

2020. jan. 30. 09:38
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Ez a valóság.
2020. jan. 30. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Az önbizalmat még hozzáadnám a listához. Amúgy meg nem sarkítanámbrnnyire a helyzetet, mi van a csúnya és csóró férfiakkal akiknek mégis van párjuk?
2020. jan. 30. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
#2 nyílván megnyerő személyiség
2020. jan. 30. 09:48
 4/10 A kérdező kommentje:
#2: Szerintem az önbizalmat magába foglalja a megnyerő személyiség. Az állítás nem azt mondja, hogy ha csak egy dolog van meg benned, akkor nem lehet párod, hanem hogy ha már kettő is jellemző rád, akkor jó eséllyel lesz kapcsolatod.
2020. jan. 30. 09:55
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

A harmadik kijelentés ostobaság. Tökmindegy, hogy milyen pasi, de miért akarna sok nő olyan férfit, aki az egész várost megkefélte, gondolkodjatok már-,-

Lehet, hogy sok nőt megkap, de nem bármelyiket, hiszen vannak nők, akik undorodnak a nőcsábászoktól, ennyi.

2020. jan. 30. 10:24
 6/10 A kérdező kommentje:

#5: Nem azt írtam, hogy MINDEN nővel biztosan lefekszik, hanem hogy SZINTE BÁRMELYIKET megkapja, azaz legalább egyet a sok közül, de nem feltétlenül mindegyiket kivétel nélkül.

"vannak nők, akik undorodnak a nőcsábászoktól"

Ahogyan vannak férfiak, akik az orális szextől undorodnak, de ez nem mérvadó, hiszen általánosságban nem ez a jellemző. Egyébként én nem tudom elképzelni, hogy a nők többségének valami ilyesmi játszódna le a fejében: "hmm, helyes, kisportolt, sármos, intelligens és még jól is keres. Áh, de biztosan sok nővel volt már dolga, nekem inkább nem kell."

2020. jan. 30. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:

A tartósan stabil anyagi helyzetet kiegészíteném általános stabilitásra. Senki sem fog olyan mellett lenni, aki mellett nem tudja, hogy másnapra lesz-e jövője (főleg ha gyereket is szeretne).

Én a legtöbb embert azért szelektáltam ki, mert nem volt megbízható, stabil. Mikor én erősebb vagyok, az kétségbeejtő. Az azt jelenti, hogy ha én elgyengülök, minden szétesik. És ha a párom mellett nem merek néha gyenge lenni, sosem fogom igazán szeretni sem...

A többivel némileg egyetértek. Bár a megnyerő személyiség is inkább a jó társaság kritériuma nálam.

2020. jan. 30. 10:52
 8/10 anonim ***** válasza:
55%
#5 Mert a nők arra néznek fel aki bárkit megkaphat, viszont - elvileg - mégis őt választja. Mivel minden nő így gondolkodik ezért bármennyi nőt megkap, ennyi.
2020. jan. 30. 11:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg leegyszerűsíti a dolgokat, de ezzel nincs gond. Ha valami az emberek 90%-ára legalább igaz, akkor azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy úgy van. Ez meg simán igaz az emberek 99%-ára is.

Azért annyival egészíteném ki, hogyha a 3-ból 1 adott, azért a másik 2 szintjén sem árt valamit hozni. Igénytelenséggel a megnyerő személyiség pl. könnyen lehet bukó.

#5: Jajj, hagyjuk már ezeket a meseszövegeket. Felnőttek vagyunk elvileg ebben a kategóriában, nem általános suliba járó szentek. Ha valaki átment egy fél városon, akkor az valamit tud nyújtani és nem úgy fog odamenni hozzád, hogy "szia, megvolt a fél város, járunk?", ahogy te sem úgy fogod elküldeni, hogy "tudom ám, hogy neked megvolt a fél város, haggyáááábékén".

2020. jan. 30. 12:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Leegyszerűsítő állítás. Több fogyatékossággal, jó külsővel nincs sikerem.
2020. jan. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!