Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek le az emberek?
30 éves nő vagyok, de még olyan nem volt az életemben, hogy valaki igazán szeretett volna. A mostani barátommal jól megvagyunk 2 éve, de igazából félek, hogy mi van, ha ő is elfog hagyni. Teljesen tisztában vagyok magammal, hogy mennyit érek (semmit).
Az egész életem maga a kudarc, és sosincs sikerélményem semmilyen téren. Nincs most munkám, és nem is Pesten, és nem is egy nagyobb városban élek. Igazából ez is letaglóz, mert úgy érzem semmire sem vagyok jó.
Suliban is olyan közepes tanuló voltam, és nem is voltam sose kifejezetten csúnya, mégis ki voltam közösítve, sokszor ültem egyedül is, mert introvertált voltam. Még a barátaimat is úgy éreztem, hogy lenéztek engem, és ez így is volt. Párkapcsolatban szintén velem szakítottak, mert nyilván semmit se érek, a legutóbbi exem is csúnyán kihasznált, és ő azóta boldog, házas, gyerekei vannak, míg nekem a barátommal még közös életem sincs, mert együtt sem élünk.
Én is így érzem magam,mint te.Meg úgy,mint amit az első válaszoló írt.
Egy "eldobott,árva".Na ez a jó szó rám.
Amióta anyukám meghalt,még annyiba sem néznek,mint eddig.Senkinek nem kellek szó szerint,se párkapcsolatra,se barátnak.
Nem opció esetleg a költözés? Lehet egyszerűen kisváros, kis község,ott nagyon elmaradott minden téren a társadalom.Ha esetleg lenne rá lehetőséged,lehet hogy a költözés megoldás lenne.
Én ugyanígy érzem magam,Kérdező! Tapasztalat,hogy ha egy nő átlagosabb,nem elég nem figyelnek rá,le is nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!