Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik arról a barátnőm, hogy maszturbál?
Figyelt kérdés
Többször felmerült ez a téma és tudom, hogy hazudik, mert én magam láttam, ahogy csinálta.
Nem mondtam neki soha sem, nem érdekel.
Viszont amikor szóba jön, akkor azt mondja, hogy ő nem csinálja, mert hogy neki az nem megy, érzelem kell meg stb.
Miért hazudik erről? Szégyenli vagy mi lehet ez?
2024. febr. 18. 19:45
11/14 anonim válasza:
Megmondta: Érzelem kell hozzá. Ebbe nem fér bele az, hogy érzelem, személy nélkül is kívánhatja egy nő a szexet, csak úgy ösztönből. Mert ugye a maszti erről szól.
12/14 anonim válasza:
11-a maszti a fantáziáról szól. Mindig odakepzelsz valakit, nyilván nem magaddal szexelsz.
13/14 anonim válasza:
Nem akarja, hogy nézni akard közben, vagy nem akarja, hogy azt hidd, hogy nem vagy elég jó. Esetleg szégyelli azt, hogy szex közben nincs orgazmusa, magát okolja emiatt.
14/14 anonim válasza:
Szégyelli. Valószínűleg még saját maga előtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!