Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemrnnyek a játékba?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok nemsokára 15(évesztes vagyok) van egy nálam egy évvel idősebb csaj aki a suliba pénteken nagyon nyomult rám és amikor elmentem wc re ott megcsókolt totál le voltam döbbenve azt mondta hogy ma mennyek el hozzájuk mindezek előtt természetesen jó barik voltunk de egyfolytában a szexről dumált meg ilyenek nagyon bejön a csaj nqgyon gáz?? Szerintetek elmennyek?? Bár én benne volnék náluk egy kis mqsztiban....2014. dec. 6. 14:49
2/5 anonim válasza:
menjél, csak könyörgök, vigyél magaddal egy helyesírási szótárt is!
3/5 anonim válasza:
agyátültetésre jelentkezz be először!
4/5 anonim válasza:
Tehát 14 évesen ostoba vagy, és ráadásul ribi is? Sebaj prostinak még jó leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!