Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik arról a barátnőm, hogy maszturbál?
Figyelt kérdés
Többször felmerült ez a téma és tudom, hogy hazudik, mert én magam láttam, ahogy csinálta.
Nem mondtam neki soha sem, nem érdekel.
Viszont amikor szóba jön, akkor azt mondja, hogy ő nem csinálja, mert hogy neki az nem megy, érzelem kell meg stb.
Miért hazudik erről? Szégyenli vagy mi lehet ez?
2024. febr. 18. 19:45
1/14 anonim válasza:
Nem lehet hogy kevés vagy neki és ezzel pótol téged?
2/14 anonim válasza:
Pontosan, szégyenli. Lehet egy kis régies neveltetés vagy csajos tökéletességre való törekvés is van benne. Hiszen ha csak a gyk-ból indulunk ki egy nő csakis szerelemből szexel. Amennyiben ez nem áll fenn, akár évekig is el van szex nélkül. Meg hát ugye egy férfinak küzdenie kell a nőért. Sok nő afféle kegyként osztja a szexet. Na, mármost ebbe az erősen idealizált nőképbe hogy fér bele az, hogy egy nő maszturbál?
3/14 anonim válasza:
Én is arra tippelnék, hogy szégyenli és azért tagadja le. Lehet azt érzi, hogy nem szabadna és rosszat tesz vagy csak cikinek tartja bevallani.
5/14 anonim válasza:
Magánugy. Sok pasi még a masztin is mozizni akar. Olyan irritáló.
6/14 anonim válasza:
Szégyelli. Az már más kérdés, hogy miért nincs meg köztetek az a bizalom, ami alapján el merne mondani.
7/14 A kérdező kommentje:
#6.
Sajnos ezt én sem tudom. Én direkt elmondtam neki, hogy csinálom.
Azt mondja megbízik bennem, de ezt meg tagadja valamiért.
2024. febr. 18. 20:48
8/14 anonim válasza:
Attól még lehet ő azt érzi, hogy neki viszont nem szabadna és ezért van szégyenérzete, tőled függetlenül.
9/14 anonim válasza:
Szégyelli. Valószínűleg a családjában tabu volt minden hasonló téma, és tudatalatt beleévésődött.
10/14 anonim válasza:
Szerintem beszelgess vele többet a szexről úgy általában. Ne mondd meg neki, hogy megleszek, ettől még inkább szegyenerzete lenne. Hagyd, hogy magától nyíljon meg. Ha ez egy becenevet dolog, akkor nem könnyű neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!