Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Válófélben lévő negyvenes nő vagyok, egy tízessel fiatalabb sraccal kerülgetjük egymást jó ideje. Szexkapcsolatot akartunk, de végül mindig kibújt alóla, hogy foglalt vagyok (bár már akkor is taccson volt a házasságom), máskor pedig azzal, hogy attól tart, belé szeretek. De ragaszkodik hozzám, keres, legutóbb pedig azt írta, hiányzom, és fussunk össze egy kávéra. Párszor találkoztunk szex céljából, de sose lett belőle tulajdonképpen semmi, mert mintha nem mert volna közeledni. Nem tudok rajta eligazodni, valamiért borzasztóan vonz, szerintem én is őt, de most mi ez a kávézás, sose hívott ilyesmire a hosszú idő alatt. Szerintetek mi lehet az indíttatás?
febr. 17. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Serintem is olyat keres aki irányit tanitja leteperi. Ugy néz ki ő a lány..
febr. 18. 08:15
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Mer ne lehetne komoly?

Szerintem termeszetes,h te vigyed a vezerfonalat a kapcsolatotoknak. Szerintem ez olyan vonzo az ilyen korkulonbseges kapcsolatban,h nem problem,h en nyomulok. N

Nem kerek privatot

febr. 18. 08:35
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem szűz.
febr. 18. 08:49
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Félig-meddig egyöntetűek 😄

Utolsó: nem az, volt egy 8 évig tartó kapcsolata, meg pár kisebb, ott csak tán történtek dolgok 😁

febr. 18. 09:39
 15/19 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ő maga se tudja.
febr. 18. 09:43
 16/19 A kérdező kommentje:
#15 egyébként szerintem sem.
febr. 18. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
54%
Nekem volt kapcsolatom 7 évvel fiatalabb pasival, jaaaaajj, az egy kínszenvedés volt! Azt hittem, 30 körül már felnőttnek mondható, de hát nem, egy kisgyerek volt, állandóan a bizonytalansagaival gyötört, végül már fel se állt neki. Nem ajánlom.
febr. 18. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
54%

#17 Ilyen logikával azért nálad is akadnak bajok.

Volt egy fiatalabb pasi aki nyomi volt, ergó mindenki aki fiatalabb egy impotens nyomi?

Te sem gondolhatod komolyan..

febr. 18. 11:10
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
18-ilyet nem mondtam. De a kérdező esete valami hasonlónak tűnik. Egy pasi, aki a szexre bérelt szobában csak beszelget, az nem egy amorozo. Sokat ne várjon tőle. Így értettem.
febr. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!