Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés

Röviden a sztori:

Van egy pasi aki kicsit idősebb nálam, csak egy pár évvel.

Kb 2 évvel ezelőtt megismerkedtünk, együtt játszottunk online, jókat beszélgettünk hívásban minden nap.

Aztán úgy alakultak a dolgok, hogy randira hívott, amire igent mondtam, majd lemondta aztán elmondta hogy az akkori helyzetében mégsem keres kapcsolatot meg pár kifogást még mellé.

Utána elengedtük egymást, majd nagyjából évente egyszer együtt játszottunk társaságban, de azon kívül nem volt köztünk semmilyen kommunikáció.

Aztán jött a karacsony és írt nekem becézve mintha annyira jóba lennénk, majd hívott jatszani.

Azt kell tudni hogy nekem van egy baráti társaságom akikkel rendszeresen játszom, mivel egy játékot játszunk így behoztam ide, azt gondoltam 1-2 alkalommal fog játszani, de nem.

Csak akkor jön be mikor én vagyok ott, folyamat rajtam van a fókusz, mindig engem kérdez mikor leszek, meg nagyon szeretne velem játszani, próbál érdeklődni a dolgaim iránt.

Barátaim is azt mondják nagyon rám van állva.

Én eddig haverként bántam vele csak nem értem ha akkor nem akart most akkor miért kellenék neki.

jan. 9. 06:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Uresjarata van, most eppen nincs noje, s rad gondolt, mint potmegoldasra addig, amig ossze nem szed valakit. Uritohelynek kellesz. Szuper.
jan. 9. 06:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet, több infót gyűjtött be rólad, sok fotót osztasz meg magadról? :)

Sosem lehet tudni, mi alapján szeret valakibe egy ember végül.

jan. 9. 07:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Találkozz vele és kiderul.
jan. 9. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!