Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem valamit a kollégám?
Figyelt kérdés
Sokat beszélgetünk, mindig ír messengeren, akkor jön ki ebédelni és kávézni amikor én, gyakran hozzámér, keresi a társaságom. Sokszor mondja, milyen szép vagyok, mi a szép rajta, szereti ahogy nevetek, ezért mindig próbál megnevettetni. Azt is mondja, hogy csak barátként tekint rám, de ezek a dolgok meg érdekesek így. Nem is lenne baj, ha csak barátként, mert házas. Ezért sokszor zavarba jövök, mikor pl hozzám ér.2023. aug. 29. 21:22
1/14 anonim válasza:
Önámítás, hogy csak barátként gondol rád. Flörtöl veled, tetszel neki, gondolom szívesen lefeküdne veled. De ennél többet felesleges az egészbe beleképzelni.
4/14 A kérdező kommentje:
Nálam elvből ki van zárva olyan férfi, akinek van valakije. Barátként jó lenne, de nem szeretném, ha félreértene bármit is. Sokszor vannak pikáns poénjai, talán azokat nem reagálom le.
2023. aug. 29. 21:29
6/14 anonim válasza:
Nekem is volt pár ilyen kollégám. Az egyik le akart fektetni a saját telkén tartott buliján úgy, hogy a felesége és a gyerekek kb. 20 méterre aludtak tőlünk. Hívtam gyorsan egy taxit.
Szerintem inkább távolodj el tőle, mint baráttól is, nehogy belekeverjen valami gáz szituba.
7/14 anonim válasza:
Semmit se akar tőled, de beindultál rá, mert szexuális izgalomba kerültél, irj rám , mgedumáljuk!
8/14 anonim válasza:
Csak hülyít. Naívnak néz. Te meg odavagy érte. Tipikus...
9/14 anonim válasza:
6os ez de egy gusztustalan pali lehet.Jól reagáltál!
10/14 A kérdező kommentje:
8-as neked mi a bajod?! Nem vagyok oda érte… mi az hogy tipikus? Ne általánosíts.
Megpróbálom vele a két lépés távolságot tartani, hogy nehogy bármit félreértsen, nem akarok tőle semmit.
2023. aug. 30. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!