Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Válófélben lévő negyvenes nő vagyok, egy tízessel fiatalabb sraccal kerülgetjük egymást jó ideje. Szexkapcsolatot akartunk, de végül mindig kibújt alóla, hogy foglalt vagyok (bár már akkor is taccson volt a házasságom), máskor pedig azzal, hogy attól tart, belé szeretek. De ragaszkodik hozzám, keres, legutóbb pedig azt írta, hiányzom, és fussunk össze egy kávéra. Párszor találkoztunk szex céljából, de sose lett belőle tulajdonképpen semmi, mert mintha nem mert volna közeledni. Nem tudok rajta eligazodni, valamiért borzasztóan vonz, szerintem én is őt, de most mi ez a kávézás, sose hívott ilyesmire a hosszú idő alatt. Szerintetek mi lehet az indíttatás?
febr. 17. 22:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, de amilyen töketlen nem fog megdugni, nyugi.
febr. 17. 22:48
 2/19 anonim ***** válasza:
86%
#1-nél a pont.
febr. 17. 23:06
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Kisgyerek hozzád.Ne csináld te is azt,mint a szánalmas válós nők többsége,hogy kb keresnek egy kisgyereket maguk mellé a férjük után.

Férfit keressél,ne kisfiút!

febr. 17. 23:17
 4/19 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy már az én fejemben is megfordult, amit mondtok. Nem is tudom, miért vonz ennyire.
febr. 17. 23:32
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Pár évvel lehetek fiatalabb nálad, es csak azt tudom mondani, hogy ne foglalkozz vele! Érett nő vagy, miert foglalkozol egy ilyen "kuka gyerekkel"? Igen, elméletben a 30-as férfiak már férfiak, de ő pont nem. Ne alázd magad vele, majd találsz normálisat.
febr. 17. 23:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztatok szex céljából? Ezt így előre ledumáltátok, hogy holnap este 8-kor szexrandi, vagy mi? Talán azt várja akkor, hogy teperd le? És mivel nem tetted meg, ezért azt gondolja mégsem akarod?

A kávézásra invitálás az lehet, hogy miután nem teperted le, pedig "meg volt beszélve", azt gondolhatja, hogy talán több udvarlásra van szükséged. Próbálkozik. Akar ő téged, csak nem tudja hogy csinálja.

febr. 17. 23:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Én fiatalabb vagyok nála és voltam hasonló szituban negyvenes nővel, csakhogy mi már első talin szexeltünk is.

Neki nem igazán áll szándékában.

febr. 17. 23:41
 8/19 A kérdező kommentje:

#6 Szobát vettünk ki. Lehet, hogy azt várta, nem tudom. Az biztos, hogy az együttlétet, a beszélgetést kölcsönösen élveztük, nem voltak kínos pillanatok, elrepült az idő. Lehet, hogy ebből kellett volna több, aztán kialakult volna.

De sokszor úgy érzem, fél attól, hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Hogy a korkülönbség vagy más miatt, nem tudom. Ezért is lepődtem meg most ezen az érzelmi kitörésen és a meghíváson.

febr. 17. 23:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha te akarsz tole komolyabbat, miert nem kerdezed meg?
febr. 18. 02:31
 10/19 anonim ***** válasza:
47%

Kifogások kifogás hátán.

Ez a kisfiú csak probléma lesz még neked, ne gondold azt hogy jó szex társad lenne. Aki így nyilvánul meg egy nő előtt, az csődöt mond az ágyban is.

Érdekelne egy szex kapcsolat írj nekem! Én azt adom ami kell neked!

febr. 18. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!