Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem?
Kisgyerek hozzád.Ne csináld te is azt,mint a szánalmas válós nők többsége,hogy kb keresnek egy kisgyereket maguk mellé a férjük után.
Férfit keressél,ne kisfiút!
Találkoztatok szex céljából? Ezt így előre ledumáltátok, hogy holnap este 8-kor szexrandi, vagy mi? Talán azt várja akkor, hogy teperd le? És mivel nem tetted meg, ezért azt gondolja mégsem akarod?
A kávézásra invitálás az lehet, hogy miután nem teperted le, pedig "meg volt beszélve", azt gondolhatja, hogy talán több udvarlásra van szükséged. Próbálkozik. Akar ő téged, csak nem tudja hogy csinálja.
Én fiatalabb vagyok nála és voltam hasonló szituban negyvenes nővel, csakhogy mi már első talin szexeltünk is.
Neki nem igazán áll szándékában.
#6 Szobát vettünk ki. Lehet, hogy azt várta, nem tudom. Az biztos, hogy az együttlétet, a beszélgetést kölcsönösen élveztük, nem voltak kínos pillanatok, elrepült az idő. Lehet, hogy ebből kellett volna több, aztán kialakult volna.
De sokszor úgy érzem, fél attól, hogy közelebb kerülünk egymáshoz. Hogy a korkülönbség vagy más miatt, nem tudom. Ezért is lepődtem meg most ezen az érzelmi kitörésen és a meghíváson.
Kifogások kifogás hátán.
Ez a kisfiú csak probléma lesz még neked, ne gondold azt hogy jó szex társad lenne. Aki így nyilvánul meg egy nő előtt, az csődöt mond az ágyban is.
Érdekelne egy szex kapcsolat írj nekem! Én azt adom ami kell neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!