Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is csinált ilyet az exetek?
39
Nem, nincs rendben. Azért van a rendőrség és a bíróság, hogy ilyen ügyekben eljárjon és megbüntesse azt, aki törvényt szegett. Jó reggelt.
41# Na és egy ilyen esettel hogy foglalkozik a törvény? Hogy bizonyítható?
Rossz válasz lehetőségek:
* "Nem vagyok ügyvéd, kérdezz meg jogászt."
* "A google a barátod."
* "Nézd meg a BTK-t."
* Ehhez hasonló és nem konkrét válaszok.
43
Nem bizonyítható? Oké, de akkor az hogy bizonyítható, hogy valaki NEM követte el? Mert ennyi erővel én most megvádollak, hogy visszaéltél a személyiségi jogaimmal. Ja, hogy nem tudom bizonyítani? Sebaj, majd te eljárkálsz a bíróságra és milliókat ölsz bele, hogy bizonyítsd az ártatlanságodat. Na hogy tetszik?
44# Ahhoz mondjuk vissza kellett volna éljek a személyiségi jogaiddal, hogy erről tudjunk érdemben beszélni.
De maradjunk a témánál: Tudomásodra jut hogy képernyőfotó küldés áldozata vagy. Bevallja aki kapta és kihátrált mellőled, talán még kárörvendésből az is bevallja, aki elkövette, hogy a szemedbe röhögjön. Hogy bizonyítod? Na?
1. Én kérdeztem előbb.
2. Tudok válaszolni természetesen, de nem csicskulok be azzal, hogy hagyom hogy mindent ignorálj és válaszolgattas engem, kínosan eltérve a témától, úgyhogy haladjunk csak szépen sorjában. Amúgy is kissé relevánsabb az én kérdésem mint a tiéd.
Nem lehet hogy véletlenül te vagy az első hozzászóló is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!