Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is csinált ilyet az exetek?
Nem lennék benne biztos, hogy nem akar már semmit, mert egy dolgot biztosan :tönkre tenni.
Ha neki rossz, legyen másnak is szlogennel.
"Mennyire lehet egy beszélgetés részlet annyira kontextus függő, hogy teljesen elmenjen az ember kedve a másiktól?"
Még biztos nagyon fiatal vagy. Nem baj. Majd a következő választásoknál figyeld meg mit csinál a fidesz. Ők nagyon profin űzik a kontextusból kiragadást, és megtanulod, hogy hogy működnek a dolgok.
24
Jaj, csak nem fidesznyik vagy? 😂
A férjem exnöje ugyanezt csinálta, mikor a gyerekek elmondták neki, hogy apának lett baratnoje
Elkezdett a nő messengeren írogatni, hogy vele vagy? Merre vagytok?
Ontotta az üzeneteket, csak néztem
Nem válaszoltam, jöttek a kerdojelek
Az igen!
Aztán itt is a kepernyomentesek amiket én már láttam eredetiben, csak ő másképp kommentalta; majd elmondom én neked, milyen a te parocskad!
Letiltottam
Azóta is utál látatlanban, én vagyok a gyerekeiknek a retkes meg a pesti qrva
Apuka fel éve egyedül élt mikor megismerkedtunk, a nő 2 héten belül bekoltoztette az új pasast a közös hazukba Ezért sem ertem az indulatait meg a feltekenyseget
De élőben még soha rám se mert nézni, lehajtja a fejét
Hogy kell kezelni? Sehogy
Ignorálni
Sztem ezek beteg emberek
Állítólag ha nem járulsz hozzá, akkor nem mutathatja meg a beszélgetéseiteket, se nem küldheti tovább 3. félnek. Ez elvileg benne van a GDPR-ban is, csak hát 1. úgy tudom nem nagyon foglalkoznak vele, 2. hogy bizonyítod? Még ha tudomásod van erről?
Ez szerintem akkor lenne rendben, ha nem a feljelentőnek kellene bizonyítania, hogy képernyőmentést küldtek, amihez nem járult hozzá, hanem aki képernyőmentést küldött, annak kellene bizonyítania, hogy nem küldött.
Egy ilyen bolond ex csaj olyan, mint egy rossz munkáltató:
Ha otthagyod vagy kirúg, ne legyél máshol, vessz el, ess le a térképről, stb.
Duke Nukemesen szólva: "Egyél sz*rt és d*g*lj meg!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!