Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem értem, ilyen dolgok miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, ilyen dolgok miért vannak?

Figyelt kérdés

Aki tapasztalattal rendelkezik, legyen már kedves kifejteni, hogy nem kifejezetten rossz (de nem is milliomos) egzisztenciával rendelkező, kifejezetten jóképű, normális gondolkodású, nem pojàca típusú , két lábbal a földön járó pasinak hogy lehet egy kifejezetten mű küllemű nője? Műköröm (a leghosszabb ami felrakható), műhaj, szolárium barnaság, nagyon erős smink, rengeteg tetoválás, piercing stb.)

A csaj nem egy kifejezetten jól kereső, de azért megáll a lábán, nem egy agytröszt típus. Mutatós, alakját kihangsúlyozó ruhákban jár, de kb ennyi.

2024. febr. 15. 14:11
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kell értened,elég elfogadnod,hogy Apád boldog így!...
2024. febr. 15. 22:37
 22/23 anonim ***** válasza:
85%

A leírásodból semmi sem derül ki, mert ettől még a nő lehet intelligens és kedves is. Előfordulhat olyan is, hogy van valamilyen alaptalan kisebbségi komplexusa gyerekkorából berögzülve és ezért cicomázza magát állandóan. (Van ilyen barátom.) Pedig alapból nem ronda! Neki is egyszerű pasija lett és például szereti a munkás pasikat. Tehát nem milliomosokat keres uniformissal.

Kérdezd meg szépen apádat, hogy mit eszik rajta vagy mennyire komoly. Nem tudsz apáddal beszélgetni? Mert akkor ott indul a gond.

2024. febr. 18. 15:43
 23/23 anonim ***** válasza:
53%

Azt írtad, hogy mutatós alakja van, szerintem ezt még (szerintem) az általad írt sok mű dologgal sem lehet teljesen elrontni és még lehet, hogy jól meg is vannak egymással (nem tudom).

Az is lehet, hogy hamar kiábrándul belőle.

"nem egy agytröszt típus"

Buta vagy inkább átlagos?

2024. máj. 23. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!