Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem ezt a meguntam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem ezt a meguntam a kapcsolatot, nem kell nekem küzdeni dumát. Ezek valós dolgok? Miért vannak ezek?

Figyelt kérdés

Lehet olvasni, hallani, hogy a pár egyik tagja megunta a másikat, illetve a kapcsolatot, mert mindent megkap és úgy érzi, hogy nem kell küzdeni a másikért. Ezért még szakítás is lehet a vége.

Ezt nem értem, komolyan, valaki magyarázza már el!

Nem az a jó, ha a kapcsolatban egymás segítik az emberek?

Vegyünk egy lányt, akinek a fennti dolog a problémája, indoka.

Nem jó a lányoknak, hogy a párjuk mindent megtesz értük?

Lehet én vagyok a hibás, de nálam, ha szeretek valakit, megteszem neki, hogy segítek, főleg ha látom, hogy fél, nem megy neki stb. Szóval miért baj az, hogy ha a férfi segít a nőn? Annyira rossz dolog már manapság, hogy a páromnak segítek? Miért, a barátnődet semmibe kéne venni, vagy azon gondolkozni, hogy segítsek e neki? Ha ilyen dolgok járnak valaki fejében az már rég rossz, főleg, ha úgy gondolkozik, hogy nem adom fel a méltóságomat, hogy segítsek.

Nem kell küzdeni érte? Örülhetne, hogy van stabil partnere, aki szereti őt, és még hűséges is. Mit csináljon a pasi? Hagyja kicsit magára, vagy ne foglalkozzon vele, hadd fusson utána a nő. Jól hangozhatna, de ilyenkor majd jöhet az is a lánytól, hogy nem foglalkozik velem, ezért nem szeret.

Ha foglalkozik, nem kell harcolni. Ha nem, akkor nem szeret.

Kapcsolat megtartásán lehet "harcolni" pozitiv értelemben, de ilyen húzzuk a másikat, hadd küzdjön meg teperjen dolog.

Nekem valahogy ez nem fér a fejembe, nem így képzelem el a párkapcsolatot. Én akit szeretek, persze, hogy segítek neki. Szerintem ez tökre alap. Baj, ha már a férfi a saját csajának, nőnek nem segít. ( Nem papucs módon, h cipőt is feladja rá )

Szóval nem értem az ilyen dumákat, de nőktől bizony hallani. Ha küzdeni kell, akkor már csak ti akarjátok a kapcsolatot, ha nem, akkor meg már kényelmes nektek a kapcsolat, ahelyett, hogy örülnétek, hogy nem kell napról napra stresszelni, hogy elhagy-e vagy sem.

Most nem általánosítottam a lányokra, de vannak ilyenek. Valaki megmagyarázná ezt az egészet?

2014. jún. 11. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:
5%
A nők buták!
2014. jún. 11. 22:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ma tettem fel ezt a kérdést, ha erre utalsz. És a párom mondta (aki férfi), hogy neki nem jó, hogy nem kell küzdenie értem.
2014. jún. 11. 22:55
 3/6 Lynn326 ***** válasza:

Kedves kérdező.

Nagyon jó kérdéseid vannak. Őszintén megmondom, én is találtam már nemegyszer ezzel a kérdéssel szembe magam a barátomtól. Első körben annyit tudok mondani, hogy ez a kérdés lánytól függ. Másrészt, én is hasonlóan vagyok ezzel mint a föntebb említett "példa lány". Nem az a baj tudod, hogy a srác segíteni akar, hanem az, hogy néha hajlamosak túlzásba vinni és ez már idegesítő. Bár lehet, hogy ez csak nálunk van így, nem tudom. Felhoztad még ezt a megunom a másikat és elhagyom dolgot. Ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy milyen már az, hogy megunod a másikat? Mármint ha a baráti kapcsolatokat vesszük, és ugye már kiismered a barátodat, akkor már nem lesztek barátok mert meguntad? Ez akkora egy butaság. Másrészt meg egy kapcsolat folyamatosan fejlődik. Mindig történik valami új, hiszen nincs olyan, hogy az emberrel ne történjen semmi, s általában ez viszi tovább a kapcsolatot. Szemléletesség kedvéért felhozom a saját példámat. Kollégiumban lakom a barátommal együtt, kemény egy szint választ el minket egymástól. Lassan bő másfél éve együtt vagyunk. Közös óráink vannak, a délutánokat is együtt töltjük. Tehát szinte az egész napot, minden héten. Kivétel akkor van mikor egyikünk hazautazik vagy pedig edzésre megy. De ez csekély idő az átlaghoz képest. Erre lehet simán mondani, hogy hogyhogy nem untuk meg még egymást ennyi idő alatt. Hát úgy, hogy mindig történik valami. Nem azt mondom, volt idő mikor nem volt semmi és unalom volt, de nem tartott sokáig egy két hét és elmúlt. Igaziból én ezt tudom mondani. Remélem tudtam segíteni;)

2014. jún. 11. 23:05
 4/6 Lynn326 ***** válasza:
UI.: bocsánat a hosszúsága miatt.
2014. jún. 11. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Párkapcsolatban ugyanúgy megküzdesz a másikért, csak máshogy. Nem kampányszerű udvarlás a jó hanem a természetes érdeklődés és figyelmesség. Maga az udvarlás szó is arra utal, hogy csak addig kell foglalkozni a másikkal amíg összejössz vele, hát nem.

23l

2014. jún. 11. 23:09
 6/6 anonim válasza:
Velem is ezért szakított a párom(férfi) másfél évig voltunk együtt és most 8-án közölte, hogy megunta a kapcsolatunkat és biztos pont vagyok neki. De nem ez az első, hogy ezt mondta. Na mostmár küzdhet azért, hogy visszakapjon. Nem fog. Neki rosszabb lesz. Ő olyat vesztett el aki mindenkinél jobban szerette.
2016. jan. 12. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!