Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az ugyebár, hogy amelyik férfi fizet a szexért, az nem férfi. De mi van ha nem akar kapcsolatot mert hülyeségnek és időpocsékolásnak gondolja?
ha egy férfinek csak a szex kell akkor ösztönei irányítják, fizessen is a szexért! nekem például az érzelmek nélkül nem is kell a szex! azt nem tudom élvezni! csak azzal tudom akit a legjobban szeretek és ő is szeret engem. én az értelmét nem látom a szimpla szexnek érzelmek nélkül, mert engem nem uralnak az ösztöneim én mondom meg mikor akarom és kivel és nem az ösztöneim mondják meg hogy mikor akárkivel! a testem persze reagál a jó női testekre de hidegvérrel teljes kontroll alatt tartom a gondolataimat, tehát hiába áll a cerka ha mégsem akarom és mégsem gondolok a szexre
21F
Inkább egy hasonló dolgokra vágyó nőt elégítenél ki. Nem értem mitől lenne olcsóbb... Csak érzed, hogy bejössz-e a csajnak vagy sem.
23l
a prostik legalább félévente járnak szúrésre, oltásra (lakásos), mert ebből élnek.
A ribik meg jó esetben akkor látnak először nődokit, amikor már lekölykedzenek. Előtte akármilyen kankós pali beleveri a farkát... én meg jöjjek utána? - mert a legtöbb a védekezést nem ismeri, bár akinek van is valami halvány sejtelme róla, az is törlődik az alkoholtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!