Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van az ugyebár, hogy amelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az ugyebár, hogy amelyik férfi fizet a szexért, az nem férfi. De mi van ha nem akar kapcsolatot mert hülyeségnek és időpocsékolásnak gondolja?

Figyelt kérdés
Haveri társaságba került szóba és némi gondolkodás után ez nem is hülyeség. Minek húzd az időt, költs rá és kockáztass ha olcsón megúszhatod biztosra? Értitek. Ti mit gondoltok erről? (ez nem nőgyűlölet meg blabla, csak egy praktikusabb és gyors út) Lásd a randizás, meghívás = fizet a szexért és mondhatnám, hogy akkor senki nem igazi férfi és minden nő ribi. De elkalandoztam. Szóval a fenti a lényeg és hogy arról mit gondoltok.
2014. jún. 10. 23:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"ringyó", miért, te mi vagy, öreg....
2014. jún. 10. 23:51
 12/15 A kérdező kommentje:
Jaja 6os, de engem nem érdekelnek most az ilyen sz@rságok... Az átlag kénytelen fizetni és én átlag vagyok. Vagy nem. Kitudja.
2014. jún. 10. 23:52
 13/15 A kérdező kommentje:
Végre érdemleges válaszok. Köszönöm.
2014. jún. 10. 23:55
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

kapcsolatban vagyok. Számoljunk egy évet :D Egészségesek vagyunk mindketten, Ő jó csaj, én jó pasi, mindketten sportolunk, olyan nincs h ne kívánnám.

Heti 5-6 szex a minimum, de van h napi 2-3 van...

Van h csak orálozunk egymásnak.

Van egy hét amikor ugye megvan neki, ami gumival nem gond,se nekem se neki.

Számoljunk:

Legyen egy hét most 6 szex, mert van h csak 5 de van h egy héten 12.

Szóval számoljunk havi 3x6=18 18+3 amikor neki megvan. az hai 21 szex. És ez a minimum. :D

12x21=252, 252 szex van egy évben.

Szülinapjára élményt kap 10-25ezerért plusz 20ezres parfümöt vagy épp mást. Havonta elmegyünk valahova kirúgni a hámból.. 10-15ezer. Plusz megkíván valamit, mert ő ilyen... :D 5-20ezer ugye szilinap egyszer van karácsony egyszer van......

12.5+9.5x12=126,5 ezer.

126,5 ezer plussz az összes ünnep meg szülinap legyen 15ezresével számolva

az kb 200-240 ezel aminek az átlaga 220 ezer. 220.000/252=873 egy szex 873 forintba kerül kb az én kapcsolatomban. De ebből ugye lejön az amit én kapok tőle ugyanennyi értékben... amit már nem számolok ki. Ebben benne van a sok nevetés, és minden ami a szerelemhez jár.... Megéri a párkapcsolat. Hol kapsz te szenvedélyes szexet a saját lakásodban 873 forintért, ugy h ki is mossa a ruháid és főz is rád? :D NEM ÉRI MEG A KURV*ÁZÁS

2014. jún. 11. 00:04
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

"amelyik férfi fizet a szexért, az nem férfi."

Ez is csak ilyen irigy feminista propaganda. Ennyi erővel amelyik nő elfogadja egy férfi meghívását az nem nő.

2014. jún. 11. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!