Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az ugyebár, hogy amelyik férfi fizet a szexért, az nem férfi. De mi van ha nem akar kapcsolatot mert hülyeségnek és időpocsékolásnak gondolja?
kapcsolatban vagyok. Számoljunk egy évet :D Egészségesek vagyunk mindketten, Ő jó csaj, én jó pasi, mindketten sportolunk, olyan nincs h ne kívánnám.
Heti 5-6 szex a minimum, de van h napi 2-3 van...
Van h csak orálozunk egymásnak.
Van egy hét amikor ugye megvan neki, ami gumival nem gond,se nekem se neki.
Számoljunk:
Legyen egy hét most 6 szex, mert van h csak 5 de van h egy héten 12.
Szóval számoljunk havi 3x6=18 18+3 amikor neki megvan. az hai 21 szex. És ez a minimum. :D
12x21=252, 252 szex van egy évben.
Szülinapjára élményt kap 10-25ezerért plusz 20ezres parfümöt vagy épp mást. Havonta elmegyünk valahova kirúgni a hámból.. 10-15ezer. Plusz megkíván valamit, mert ő ilyen... :D 5-20ezer ugye szilinap egyszer van karácsony egyszer van......
12.5+9.5x12=126,5 ezer.
126,5 ezer plussz az összes ünnep meg szülinap legyen 15ezresével számolva
az kb 200-240 ezel aminek az átlaga 220 ezer. 220.000/252=873 egy szex 873 forintba kerül kb az én kapcsolatomban. De ebből ugye lejön az amit én kapok tőle ugyanennyi értékben... amit már nem számolok ki. Ebben benne van a sok nevetés, és minden ami a szerelemhez jár.... Megéri a párkapcsolat. Hol kapsz te szenvedélyes szexet a saját lakásodban 873 forintért, ugy h ki is mossa a ruháid és főz is rád? :D NEM ÉRI MEG A KURV*ÁZÁS
"amelyik férfi fizet a szexért, az nem férfi."
Ez is csak ilyen irigy feminista propaganda. Ennyi erővel amelyik nő elfogadja egy férfi meghívását az nem nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!