Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, ilyen dolgok miért vannak?
Figyelt kérdés
Aki tapasztalattal rendelkezik, legyen már kedves kifejteni, hogy nem kifejezetten rossz (de nem is milliomos) egzisztenciával rendelkező, kifejezetten jóképű, normális gondolkodású, nem pojàca típusú , két lábbal a földön járó pasinak hogy lehet egy kifejezetten mű küllemű nője? Műköröm (a leghosszabb ami felrakható), műhaj, szolárium barnaság, nagyon erős smink, rengeteg tetoválás, piercing stb.)
A csaj nem egy kifejezetten jól kereső, de azért megáll a lábán, nem egy agytröszt típus. Mutatós, alakját kihangsúlyozó ruhákban jár, de kb ennyi.
2024. febr. 15. 14:11
11/23 A kérdező kommentje:
A pasi lánya vagyok és ki vagyok borulva, apám hogy teheti ilyen alacsonyra a lécet.
2024. febr. 15. 15:01
12/23 A kérdező kommentje:
Amúgy elváltak a szüleim. Lehet apámnak csak d*gni kell a csaj, nem tűnik komolynak a dolog, de akkor is, ne már.
2024. febr. 15. 15:05
13/23 anonim válasza:
Irigy vagy? 😀
Valamiért bejön neki a csaj. Ennyi.
14/23 anonim válasza:
Valaki árulja már el, hogy nem kifejezetten rossz (de nem is milliomos) egzisztenciával rendelkező, kifejezetten szép, normális gondolkodású, nem ribi típusú , két lábbal a földön járó nőnek hogy lehet egy kifejezetten mű küllemű pasija? Na ugye
15/23 anonim válasza:
Most mi is a kérdés? Ehhez egyáltalán milyen tapasztalat kell? Hogy a ez a srác túl kevés a nőhöz vagy fordítva? Neked ehhez mi közöd van? Nem értem mit akarsz ezzel.
16/23 anonim válasza:
Még ha az apukád is, szintén nem a te dolgod, hogy kivel van együtt. 15-ös vagyok
17/23 anonim válasza:
Nem kell mindig mindent értenünk. Ami nem tartozik ránk, azt hagyjuk meg az érintetteknek.
18/23 anonim válasza:
Nem kifejezetten értem mit foglalkozol kifejezetten másokkal
19/23 anonim válasza:
Úgy látszik ma egy csomó nő műkörmöstől meg tetkószalonból meg szoliból írogatott ide várakozás közben, azért nem tudják elképzelni mert ők is ilyenek. Meg is van a válasz, biztos hasonló arrogáns a csaj mint akik itt hőbörögtek, megfogta apu grabancát és bepalizta. Persze hogy nem minden mű nő sötét, de azért elég sokan.
20/23 Senior Séf válasza:
Mi pasik legtöbbször nem a legszebb nőt akarjuk, hanem aki a legszebbé teszi az életünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!