Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak akik "mintaéletűek", igazából őket is ugyanúgy leselejtezik nem?
Akik legjobb férjek, etetik, pelenkázzák a gyereket, vacsorával várják a feleséget, takarítanak, mosnak stb.
plusz még sikeresek és jól is keresnek.
De itt meg nem az lesz a gond hogy ez már olyan mint egy nő?
És ezért megy a kukába a férfi?
"mi kukázzuk az ilyen típust, maximum addig izgalmas, amíg az elején nem tudjuk, hogy milyenek."
Szerintem neked fogalmad sincs róla, hogy ki az alfa.
Alfa az, aki megteheti azt a nőkkel, amit a pasik túlnyomó többsége nem. Egy alfáért bármit megtesznek a nők.
Pont ezért állnaknak a hierarchia csúcsán, mivel ők a legértekesebbek.
Ha azt hiszed, hogy te kukáznál egy alfát, akkor sosem találkoztál még olyannal.
Ne reménykedjél kérdező.
Tudom, hogy neked sz*rul esik, hogy téged leselejteznek a nők (feltételezem), de attól még más megfelelhet nekik, nem gondolod?
# 15
ez most hogy jött neked hogy én férfi vagyok?
16
Úgy, hogy süt rólad, hogy az vagy. Már messziről látszik ezen az oldalon, hogy a kérdés kiírója férfi vagy nő, illetve nagyjából az is érződik a kérdéseken, hogy milyen frusztrációból erednek a kérdéseik.
"plusz még sikeresek és jól is keresnek."
"És ezért megy a kukába a férfi?"
" ugyanúgy leselejtezik nem"
Ezeket a szavakat sem nők szokták írni. Úgyhogy hagyjuk is, oké?
# 17
jaj de szörnyű
és most mit kezdjek a hozzászólásoddal?
# 19
mit?
a kérdés nem rám vonatkozik. ird annak akire igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!