Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik elvárják, hogy egy nő ugyan annyit keressen, úgyanúgy megoldjon mindent, ők utána mitől érzik magukat férfinak?

Figyelt kérdés
Legyen annyi a fizetése mint neki, tudjon megoldani mindent, mellette legyen csinos, a házimunka legyen a nő dolga, és ha esetleg gyerek lesz akkor azért gyorsan menjen is vissza dolgozni amint lehet. Végülis a nőre több teher marad, mint egy férfire. Mitől érzik ezek a férfiak vajon férfinek magukat?
jan. 18. 09:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Sztem nincs ezzel gond,mert ezeknek a férfiaknak azokkal a nőkkel kéne összejönni, akik meg pont azt várják el, hogy a férfi ne kezelje őket úgy,mint akit el kell tartani,vagy akiről gondoskodni kell, mert ők megállják a helyüket maguktól is, és kikérik maguknak ha a férfi nem így tekint rájuk. Viszont ezek a férfiak ne lepődjenek meg,ha a házimunkába bizony lehet nekik is keményen ki kell venniük a részüket.
jan. 18. 09:55
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
furcsa de ezt a verziót még eddig nem hallottam....csak a fordítottját...
jan. 18. 10:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Nekem volt ilyen kapcsolatom, majd megkaptam hogy elnyomom Őt mint férfit és nem tud kiteljesedni, meg a házimunka számára lekicsinylő.
jan. 18. 10:03
 4/17 anonim ***** válasza:
58%

ez: "férfiak akik elvárják, hogy egy nő ugyan annyit keressen" provokatív jellegű kérdés, mert ez kb 1000-ből 1 ha van ilyen.

A többi amit írtál az már kreténség és a másik semmibe vétele, és kihasználása.

jan. 18. 10:06
 5/17 A kérdező kommentje:

A kérdést azért tettem fel így , hogy azok a férfiak akik ezt elvárják. Mivel itt is olvasni jó pár hozzászólásnál hasonlót.

Természetesen tudom,hogy a férfiak nagy része nem ilyen. Engem az érdekelne hogy akik hasonlóan gondolják, ők mitől érzik férfinak magukat.

jan. 18. 10:16
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem attól férfi a férfi, hogy infantilizálja a nőt meg atyáskodik felette. Egy igazi férfi nem egy tutyimutyi, elesett, nyomorék kislányt keres, hanem egy szellemileg érett, önálló (akár fiatal) nőt.

Nekem pont olyan férfi kell, aki EGYENLŐ partnerként tekint rám és sem az apámnak, sem a gyerekemnek nem képzeli magát. Értsd: nem szolgáltatja ki magát, mint egy elkényeztetett gyerek, de nem is akar megvédeni meg atyáskodni felettem.

jan. 18. 10:19
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De az hol egyenlőség, hogy a nő teljesítse, amit a férfi (ez eddig oké), de PLUSZ az összes házimunka és gyereknevelés munka MELLETT is az övé. Ez nem egyenlőség, ez nem indok rá.
jan. 18. 10:22
 8/17 anonim ***** válasza:

6al kb egyetértek. Az hogy támogat meg kiáll mellettem nem azt jelenti hogy mindent neki kell intézni. Egy nő is legyen talpraesett.

N 31

jan. 18. 10:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Ja amúgy 6 vagyok.

Nyilván nem arra utaltam, hogy ne legyen kedves, szeretetteljes, támogató, empatikus és gyöngéd velem szemben. Ezek nagyon fontos értékek a kapcsolatban.

De tényleg rühellem, amikor BÁRKI apácskásat játszik velem.

És még egy dolog a 7-es hozzászólónak. Azt is kiemeltem, hogy a "gyerekem" se legyen a pasi. Nem jár jutifalat a házimunkáért és nem lesz jó apa attól, hogy néha kártyázik egyet a gyerekkel. Ahogy én is kiveszem a részem a munkából, ügyintézésből, pénzkeresésből, úgy ő pontosan ugyanúgy végez házimunkát és neveli a gyereket.

jan. 18. 10:27
 10/17 A kérdező kommentje:

6,8# ezzel nincs is gond.

Nem kell pátyolgatni, nagyon sok mindent megoldok egyedül. Mint munkában, mint otthon a háztartás körül. Nem ismeretlen egy flex, dekopír, láncfűrész stb használata sem, és sorolhatnám tovább.

jan. 18. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!