Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a férfiak akik elvárják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak akik elvárják, hogy egy nő ugyan annyit keressen, úgyanúgy megoldjon mindent, ők utána mitől érzik magukat férfinak?

Figyelt kérdés
Legyen annyi a fizetése mint neki, tudjon megoldani mindent, mellette legyen csinos, a házimunka legyen a nő dolga, és ha esetleg gyerek lesz akkor azért gyorsan menjen is vissza dolgozni amint lehet. Végülis a nőre több teher marad, mint egy férfire. Mitől érzik ezek a férfiak vajon férfinek magukat?
2024. jan. 18. 09:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a "férfi" azzal áll elő, hogy a nő dolga a házimunka/gyermek és a munka előbb utóbb akkor konzervatív fasz. Kár rá pazarolni az időt és főleg nem gyereket kell neki szülni.
2024. jan. 18. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

Szerintem ennek is van "jedi oldala". Ismerek srácot, akinek a családja bitang gazdag, konkrétan egy kastélyban élnek és óriási vagyonuk van.

Ez a gyerek mondta, hogy ő azt szeretné, ha a felesége nem dolgozna, hanem az otthonukkal, a gyerekeikkel, a háztartással (személyzetük van, de így annak a menedzselésével), illetve a saját kis projektjeivel, hobbijaival foglalkozna. Nekem SZEMÉLYESEN ez nem lenne optimális, de érted, adott egy pasi, aki megteremti az anyagi biztonságot, sőt a luxust, a nőnek soha nem kell dolgoznia, stresszelnie a munka miatt, túlóráznia, a seggfej főnökeivel foglalkoznia, hanem arra fókuszálhat, ami konzervatív és kissé elmaradott értelemben a "nődóga".

Node

Ehhez a felfogáshoz hatalmas vagyon társul. Ha egy ilyen srác mondja, hogy ő a konzervatív, hagyományos szerepekben hisz, az szerintem oké, hiszen tudja teljesíteni ennek a felállásnak a rá eső részét, jelesül az anyagi körülmények megteremtését. De érted, az, akivel kapcsolatban fel sem merül, hogy eltartson egy nőt meg ne adj isten a gyerekeit, hát az baromira ne szövegeljen a konzervativizmusról, a nemi szerepekről meg a nők feladatairól.

2024. jan. 18. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Azt állítod, hogy a férfi és a nő mibenléte, értéke a fizetésében mérhető? Még mindig itt tartunk?

Egy újabb sztereotip, szexista provokatív kérdés.

2024. jan. 18. 12:45
 14/17 anonim ***** válasza:
29%
És azok a nők, akik elvárjàk, hogy a fefi sokat keressen, ezek a nők mitől érzik magukat nőnek?
2024. jan. 18. 14:24
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
#14 ezt gondolt át mégegyszer. Tradicionálisan a férfi a kenyérkereső, ő az aki eltartja a családot. A nő meg, aki a háztartást viszi, meg a gyereknevelést csinálja. Idő közben a nők is dolgozni kezdtek, ezzel a kenyérkereset nem kizárólagos férfi feladat lett. Viszont a háztartás és a gyerek körüli feladatok megmaradtak női feladatnak. Innen a kérdés agyaska.
2024. jan. 18. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"nem kell dolgoznia, stresszelnie a munka miatt, túlóráznia, a seggfej főnökeivel foglalkoznia"

Helyette stresszelhet azon mikor hagyják ott és mit kezd utánna😁.

Amúgy egyetértek teljesen. De egy ilyen pasinak nincs is komplexusa ilyen téren.

N 31

2024. jan. 18. 18:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Én egyenlőség párti vagyok, és nem akarok gyereket, ennek megfelelő nőt szeretnék.

Megcsinálom akár a házimunka nagyobb részét nem ezen múlik, de olyan munkája legyen ami mellet nem hulla, és nem árt ha jól is keres, de nem kell annyit vagy többet keressen mint én.

2024. jan. 19. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!