Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak akik elvárják, hogy egy nő ugyan annyit keressen, úgyanúgy megoldjon mindent, ők utána mitől érzik magukat férfinak?
11
Szerintem ennek is van "jedi oldala". Ismerek srácot, akinek a családja bitang gazdag, konkrétan egy kastélyban élnek és óriási vagyonuk van.
Ez a gyerek mondta, hogy ő azt szeretné, ha a felesége nem dolgozna, hanem az otthonukkal, a gyerekeikkel, a háztartással (személyzetük van, de így annak a menedzselésével), illetve a saját kis projektjeivel, hobbijaival foglalkozna. Nekem SZEMÉLYESEN ez nem lenne optimális, de érted, adott egy pasi, aki megteremti az anyagi biztonságot, sőt a luxust, a nőnek soha nem kell dolgoznia, stresszelnie a munka miatt, túlóráznia, a seggfej főnökeivel foglalkoznia, hanem arra fókuszálhat, ami konzervatív és kissé elmaradott értelemben a "nődóga".
Node
Ehhez a felfogáshoz hatalmas vagyon társul. Ha egy ilyen srác mondja, hogy ő a konzervatív, hagyományos szerepekben hisz, az szerintem oké, hiszen tudja teljesíteni ennek a felállásnak a rá eső részét, jelesül az anyagi körülmények megteremtését. De érted, az, akivel kapcsolatban fel sem merül, hogy eltartson egy nőt meg ne adj isten a gyerekeit, hát az baromira ne szövegeljen a konzervativizmusról, a nemi szerepekről meg a nők feladatairól.
Azt állítod, hogy a férfi és a nő mibenléte, értéke a fizetésében mérhető? Még mindig itt tartunk?
Egy újabb sztereotip, szexista provokatív kérdés.
"nem kell dolgoznia, stresszelnie a munka miatt, túlóráznia, a seggfej főnökeivel foglalkoznia"
Helyette stresszelhet azon mikor hagyják ott és mit kezd utánna😁.
Amúgy egyetértek teljesen. De egy ilyen pasinak nincs is komplexusa ilyen téren.
N 31
Én egyenlőség párti vagyok, és nem akarok gyereket, ennek megfelelő nőt szeretnék.
Megcsinálom akár a házimunka nagyobb részét nem ezen múlik, de olyan munkája legyen ami mellet nem hulla, és nem árt ha jól is keres, de nem kell annyit vagy többet keressen mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!