Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne párotok/ha nem lenne párotok, megváltozna az életetek sokban? Vagy semmi különös, a legtöbb dolog maradna ugyanúgy? Életvitel, hobbik, időbeosztás, egyéb kapcsolatok, anyagi dolgok stb.?
Nyilván élettel telibb lenne bőven.
Egyik ilyen reszlet:
-ha nincs párom reggelente bambán megyek tomegkozlekedessel a meloba, szünetben a kollegakkal fecsegek, bambán baktatok haza.
-ha van párom reggelente már buli van a kocsiban, megyunk a haverjaihoz is így érek be meloba, szünetben beszalad felkap, àtölel kocsiban zene, mikor megyek haza már vár a munkahely elott es zene felteker.
Es ez mèg csak egy sima hetkoznap.
Erre rajönnek még az esték éjszakàk hétvègèk szabadságok állando nyüzsgés pörgés haverok banda éttermek szomszédolàs nevetés zűrök kalandok élmények élet.
Ha lenne párom, akkor 2 esélyes lenne a játszma:
A, Átkozná a napot, hogy megismert, így hamar elválna az útjaink;
B, Ha el tudna viselni, akkor az előnyömre válna, mert kölcsönösen tudnánk egymást kiegészíteni.
Ha lenne párom, jóval kevesebb szabadidőm lenne, hiszen vele kellene töltenem a szabadidőm nagy részét. Én szeretek egyedül lenni, fáraszt más emberek társasága hosszú távon, úgyhogy ezért nem is keresek magamnak párt. Heti legfeljebb 1-2 napig tudnám elviselni, annál többet biztos nem, márpedig sajnos ha lenne párom biztos elvárná, hogy éljünk együtt és minden nap legyünk együtt. Nekem ez rémálom lenne. Senkit nem bírok elviselni napi szinten, akármennyire is szeretem az illetőt. Kell a napi több órányi énidő, hogy pihenhessek.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!