Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érdeklem már?
Figyelt kérdés
Egyre kevesebbet keres, nem érdeklődik annyira mint előtte, semlegesebbek inkább a válaszai. Ha én nem írok neki akkor egésznap nem beszélünk, de ő fent van folyamatosan. Eddig elköszöntünk egymástól este is, meg reggel is írtunk egymásnak, most semmi. Írtam már neki, hogy ha nem akar beszélni akkor mondja meg, de nem mondta, hogy nem, de mégis úgy érzem mintha semmit nem akarna már...2024. febr. 10. 22:11
11/18 A kérdező kommentje:
#9 én akartam, de neki mindig sok dolga volt és konkrétat soha nem tudtunk megbeszelni.
2024. febr. 11. 11:11
12/18 anonim válasza:
Ennyi idő alatt nem bírt időt szakítani rá? Nem is érdekelted eléggé.
13/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen... akkor hagyom. Említett egy srácot, akiért sokáig oda volt, de már nem kezdene ki vele, mert tudja, hogy nem jó ember és csak kihasználná. Gondolom akkor róla van szó.
2024. febr. 11. 23:00
14/18 anonim válasza:
amit érzel mindig az a valós, az ösztönök nem csalnak, ne foglalkozz vele többet
15/18 anonim válasza:
Ha eddig is érdekelted volna, már lett volna randi.
Csak az egóját fényezted, hogy futottál utána.
16/18 A kérdező kommentje:
De mégis azt mondta, hogy pont ilyen férfira vágyik mint én, külsőre is meg alapból a személyiségem, ahogy hozzáállok az élethez meg mindenhez. És hogy mennyire nehéz ilyet találni. Még novemberben ismerkedtünk meg, 2 hétig beszéltünk, aztán úgy éreztem valami nincs meg köztünk így igazából én utasítottam vissza. (exemet kerestem benne...) Egy hónap múlva viszont ráírtam, hogy mi lenne ha megpróbálnánk még egyszer, második alkalommal viszont nagyon megkedveltem és elmondása szerint Ő is nagyon örült, hogy írtam neki. Viszont most meg... az a baj, hogy ha én nem írok neki, most is 3 napja nem beszéltünk egy szót se. Pedig szeretnék.
2024. febr. 12. 14:03
17/18 anonim válasza:
Te vagy a legtökéletesebb ember a világon, minden nő ilyenre vágyik.
Okos, vicces, jó illatú.
Mit hazudjak még neked? Az internetnek mindegy milyen karaktereket hányok ide, de amúgy pont nem érdekel ki vagy és mi van veled.
Ha neked ő fontos nyomulj amíg le nem tilt, vagy nem hajlandó találkozni veled. Ő ezért a kisujját sem fogja megmozdítani.
Tükrözd vissza őt, írd le, hogy mennyire pont ilyen nő kell neked, meg olyasmiket, akiket ő mondott, de megtöbbszörözve.
Valószínűleg ő az a típus aki szereti a nagy szavakat és lehet már van is neki egy-két olyan srác aki egész nap ilyenekkel kábítja, úgyhogy neked még erősebben kell tolni a propagandát.
18/18 A kérdező kommentje:
Inkább hagyom, nekem nem ér meg annyit. Hiába írok neki bármit is, ha utána egy nappal később válaszol. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem lehet egyenesnek lenni és megmondani, hogy nem akar tőlem semmit és akkor továbblépek én is, nem lopjuk egymás idejét. Vagyis inkább ő az enyémet.
2024. febr. 13. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!