Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megváltozott a lány viselkedése velem kapcsolatban ezek alapján csak gyáva kimondani hogy nem érdeklem már?
Röviden internetes ismerkedés, nagyon jól kijöttünk éjszakába nyúló beszélgetés és írás napokon át. Viszont képcsere után teljesen megváltozott a hozzáállása felém, már olyanokat mondogat hogy hát ő már nem is biztos hogy szeretne kapcsolatot és abszolút kerül már bizonyos témákat. Amikor mondtam hogy rendben akkor nem egymást keressük, elkezdett könyörögni hogy beszéljünk tovább mert neki erre szüksége van, meg hogy nem változott semmi csak hirtelen elbizonytalanodott de lehet hogy majd akar kapcsolatot viszont még nem tudja biztosan...
Megsajnáltam meg leginkább nagyon jól éreztem magam beszélgetésben vele, viszont úgy érzem ez a egész már nem ugyanolyan, legtöbbször úgy viselkedik hogy amikor unatkozik tartsam szóval minden jó stb, viszont amikor nincs kedve hozzám, akkor jönnek a kifogások. Hirtelen rendkivül sok tanulnivalója támadt egyetemre, ami ezelőtt is fent állt, de akkor nem számított heteken át beszélt velem nonstop, viszont képcsere óta hirtelen már a beszélgetést nem lehet megoldani, meg már a tali sem sürgős....Mert ő olyan sokat tanul. Amikor beszélünk is inkább már én vagyok aki témákat hozz fel, stb szóval tartom folyamatosan, azelőtt meg teljesen egyenlő volt a dolog.
Ráadásul olyan dologba kötött bele velem kapcsolatban amit már ismerkedés elején tisztáztunk és nem zavarta akkor sőt tetszett is.
Tulajdonképpen azt mondta hogy ó eddig azt gondolta hogy tetszene, de jobban belegondolva mégsem tudja hogy tetszik e ez....
Röviden mit gondoltok ezek alapján?
Még hozzá teszem hogy olyan információkat is elkezdett cseppegtetni hogy legyünk csak barátok mert hát ő nem tudja hogy akar e kapcsolatot már. De neki kapcsolat vagy akár barátság nagyon kell, de bocsánat lehet mégsem kell kapcsolat.
Szóval én úgy gondolom hogy nem tetszettem neki, de élvezi a személyemet és a figyelmet, ezért barátságba benne lenne de már velem nem akar semmit, a viselkedési változás a legárulkodóbb ami 180 fokos fordulatot vett, semmi szexuális téma már, bocsi ez neki mégis korai stb.
Ezért nagyon erősen gondolkozom hogy törlöm és tiltom mindenhonnét, mert ebből sosem lehet kapcsolat, és csak kihasznál.
De persze lehet én látom rosszul, ezért kérek segítséget.
Köszönöm, férfiak, lányok, nők, mit gondoltok?
Elég jól körbehatároltad most a lehetőségeidet kérdező.
Szóval te is jól látod, kapcsolat itt nem lesz, nem jössz be neki ahhoz eléggé. Terelések vannak csupán, hogy maradjatok barátságban. Erről te valamiért hallani sem akarsz, holott nem zárná ki azt se hogy mellette ismerkedj tovább másokkal. Neked az a fixa ideád hogy ebben az esetben őt neked tiltanod és törölnöd kell. Szóval ha valóban így látod, körbe is értünk szerintem, tedd meg tényleg ezt, és keresgélj tovább. Vagy amit akarsz.
Elképesztőn lelkes volt a képküldés előtt, bár már előtte volt olyan elszólása hogy hiába tökéletes minden de neki bizony nagyon fontos a külső is. Szóval ezért tudok rá következtetni hogy nem tetszettem csak nem merte elmondani mert élvezte a beszélgetéseket. Azóta történt ez a egész váltás részéről.
És igen itt az lenne a lényeg hogy ne vesztegessem időt egy ilyen pióca jellegű dologra, mert magányos vagyok és nagyon szeretnék egy párkapcsolatot és ezt az időt inkább más potenciális jelöltek megismerésére vagy magam fejlesztésére használhatnám.
Próbáltam türelmes és megértő lenni, de úgy látszik a valóság az hogy teljesen érdektelen vagyok már számára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!